04 / 05 / 2024

Elmar Towers kiralık

Elmar Towers kiralık

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu.

Elmar Towers'ta fiyatlar 197 bin TL'den başlıyor!

ANKARALI Elmar Yapı A.Ş. Eskişehir Yolu üzerinde 650 milyon TL yatırımla hayata geçireceği Elmar Towers projesini görücüye çıkardı.

Elmar Towers basın toplantısı 15 Nisan'da!

Elmar Yapı'nın Eskişehir Yolu'nda hayata geçirdiği Elmar Towers'ın basın toplantısı 15 Nisan 2015 Çarşamba günü İstanbul Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers yatırımların geri dönüş süresini 10 yıla indirdi!

Yatırımda büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen Elmar Towers, aynı zamanda Ankaralının konut tercihlerini de değiştirmeye aday.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire!

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında Kızılay'a 19 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 803 adet daireden oluşan Söğütözü Elmar Towers projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Ankara Elmar Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen proje Kızılay'a 19 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Elmar Towers Söğütözü satılık!

Elmar Towers Söğütözü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde tasarlandı. 1+1 dairelerin 43 metrekareden başladığı projede fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor.

Ankara Elmar Towers satılık daire!

Ankara Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 803 adet daireden oluşan proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.

Ankara Elmar Towers'ta satışlar 18 Nisan'da başlıyor!

Ankaralı üç işadamının kurduğu Elmar Yapı’nın, Eskişehir yolu üzerinde 650 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Elmar Towers’ta satışlar 18 Nisan’da başlıyor..

Söğütözü Elmar Towers satılık daire!

Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 800 adet daireden oluşan proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükseliyor. Proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık!

Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktasında bulunan Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak dizayn edildi. Proje toplamda 800 adet daireden oluşuyor.

Ankara Elmar Towers satılık!

Ankara Elmar Towers satılık daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükselecek olan proje 3 blok şeklinde meydana geliyor.

Söğütözü Elmar Towers satılık!

Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Söğütözü Elmar Towers satılık daire tipleri arasında 1+1 ve dubleksler yer alıyor. Proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Elmar Towers kiralık Haberi

Elmar Towers kiralık

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu. Konutta gereksiz alanları kaldıran fonksiyonel bir yaklaşım sergileyen projenin örnek dairesi de ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldı Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ve gayrimenkulde yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu. Yatırımcı kitleyi hedefleyen projede satışların yılsonuna doğru tamamlanması planlanıyor.  Konutta gereksiz alanları kaldıran fonksiyonel bir yaklaşım sergileyen projenin 1+1 ve 2+1 tipindeki örnek daireleri de satış ofisinde ziyarete açıldı. Ölü alanları sıfırlayan yaklaşımıyla örnek daireler ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldı....