28 / 04 / 2024

Elmar Towers lansman tarihi

Elmar Towers lansman tarihi

Elmar Towers daire fiyatları dubleksler de 288 bin TL'den başlıyor. Toplam 800 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 1+1 ve dubleks daireler olarak dizayn edildi.

Elmar Towers lansman tarihi!

Elmar Towers lansman tarihi olarak Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yeni yükselecek olan proje rezidans şeklinde tasarlandı. Elmar Yapı tarafından hayat geçirilen proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Kocaeli 262 Towers projesinin lansmanı 23 Mayıs'ta!

Bambau GMYO tarafından hayata geçirilen 262 Towers projesi basına tanıtılacak. Kocaeli'de inşa edilecek projenin lansmanı 23 Mayıs Salı günü yapılacak.

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı.

Fikirtepe Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı!

Başaran Yatırım Holding güvencesiyle hayata geçirilen Fikirtepe’nin en iddialı projelerinden Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı.

Mina Towers lansman toplantısı 27 Eylül'de!

Geleceğin yaşam stilini belirleyecek Mina Towers projesinin lanse edileceği basın toplantısı 27 Eylül 2016 Salı günü gerçekleşecek. Toplantı Mina Towers satış ofisinde düzenlenecek.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Metroya 4 kilometre uzaklıkta olan projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.

AB Grup Bayrak Towers lansmanı!

4 kule şeklinde inşa edilecek olan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece 'de hayata geçirilecek. AB Grup Bayrak Towers lansmanı 2016 yılı başında yapılması planlanıyor.

AB Grup Bayrak Towers lansman tarihi!

Toplam 1. 600 adet daireden meydana gelen proje 4 kule şeklinde inşa edilecek. AB Grup Bayrak Towers lansman tarihi olarak 2016 yılı başında yapılması planlanıyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers lansman tarihi Haberi

Elmar Towers lansman tarihi

Elmar Towers projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks daireler şeklinde tasarlandı. Elmar Yapı imzası taşıyan proje toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alıyor.


Elmar Towers projesinde sosyal ortak kullanım alanları içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu bulunuyor. Proje 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Elmar Towers projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekare, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 800 adet daire yer alıyor.


Elmar Towers projesi Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçirilen projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek.


Elmar Towers daire fiyatları!

1+1 daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 

Dubleks daire fiyatları  288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Projenin lansmanı bugün...