28 / 04 / 2024

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Metroya 4 kilometre uzaklıkta olan projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.



Elmar Yapı imzası ile hayata geçirilen  Elmar Towers  Konutları Ankara'da inşa ediliyor. Proje 650 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında fırsatlar sunuluyor. Toplam 803 adet konuttan meydana gelen proje 28 bin 750 metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. 


Elmar Towers Rezidans konum olarak Çukurambara'a 13 kilometre, Kızılay'a 19 kilometre, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 9 kilometre, çevre yoluna 1,5 kilometre, metroya 4 kilometre, havaalanına 49 kilometre mesafede bulunuyor. 


Elmar Towers Ankara'da 1 oda 1 salon daire fiyatları 247 bin TL ile 320 bin TL arasında değişiyor. Projede 2 oda 1 salon konut fiyatları ise 470 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Fitness center, cafe, alışveriş merkezi, yüzme havuzu, sauna gibi sosyal imkanlara sahip olan  Elmar Yapı  Elmar Towers 2'si konut, diğeri AVM olmak üzere 3 bloktan oluşuyor. 


Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Banka kredisi ile 120 aya varan vade imkanı sağlanan Elmar Towers Ankara'da vadesi peşinat oranlarına göre değişiklik gösteren firma bünyesinde kredi de kullanılabiliyor. 


Elmar Towers satış ofisi telefon: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön