28 / 04 / 2024

Elmar Towers ofis fiyatları

Elmar Towers ofis fiyatları

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Doğan, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi Orta Anadolu Otomotiv'e sattı!

Doğan Şirketler Grubu Holding, Trump Towers'ın ofis binası ve alışveriş merkezini dolaylı bağlı ortaklığı Orta Anadolu Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye sattı...

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Hukukçular Towers çalışanları için sağlık anlaşması imzaladı!

Hukukçular Towers, ofis sahipleri ve çalışanları için Özel Bölge Hastaneleri ve Dünyagöz Pendik ile hizmet protokolü imzaladı.

Yıldız Towers Ankara teslim tarihi!

Yıldız Towers Ankara projesinde satışlar Ekim ayında başlayacak. Yıldız Towers Ankara projesinde konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor...

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Metroya 4 kilometre uzaklıkta olan projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.

Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Bayrak Towers Küçükçekmece iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Bayrak Towers satılık!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers satılık 1600 adet daireden meydana geliyor.

2005 yılında Dubai Towers - İstanbul kamuoyuna tanıtılmış!

2005 yılında Levent'te eski İETT garajı arazisinde yükselecek Dubai Towers İstanbul Projesi kamuoyuna tanıtılmış. Yapılması planlanan Dubai Towers İstanbul, 5 yıldızlı bir oteli, ofis alanlarını ve akıllı konutları içinde barındıracakmış.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers ofis fiyatları Haberi

Elmar Towers ofis fiyatları

Elmar Yapı tarafından Başkent'in en yüksek rezidans projesi olarak satışa sunulan Elmar Tovvers, Ankaralı işadamlarını kendisine çekti. Lansmanda 3 bin talebin geldiği projede, konutların 10 günde yüzde 40'ı satıldı. Satış sürecini değerlendiren Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, projenin yatırımı kira gelirleriyle kısa sürede amorti ettiren formülünün yatırımcılar tarafından kabul gördüğünü söyledi. Salih Küsmüş, "Sadece kira geliriyle bile bir yatırımın 10 yılda kendisini amorti edebileceğini ortaya koyuyoruz. Kaldı ki projenin lokasyonu itibarıyla değerinin de artacak olmasından dolayı yatırımcıların çifte kazanç imkânına sahip olacağını ifade etmek istiyoruz" diye konuştu. 



AYDA BİN LİRAYA KONUT 

Önümüzdeki günlerde bankalarla yapacakları ortak kampanyalar sayesinde beyaz yakalı 25-35 yaş aralığmdaki kitleye dokunmayı planladıklarını aktaran Salih Küsmüş, banka finansmanı ile ayda bin lira ödeyerek konut sahibi olunabileceğini...