11 / 05 / 2024

Elmar Towers satışa çıktı mı

Elmar Towers satışa çıktı mı

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Luxera Towers satışta! Yeni proje!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Luxera Towers satışa çıktı. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 509 bin 920 TL'den başlıyor...

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı!

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı. Referans Kartal Towers'ta daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor...

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Esenyurt Delta Dubai Towers satış ofisi!

Esenyurt Delta Dubai Towers satış ofisi telefon numarası 0212 853 64 57 olarak belirlendi. Mart ayı içerisinde satışa çıkması planlanan projede 1.153 konut yer alıyor.

Referans Kartal Towers'ta daireler Aralık 2015'te satışa çıkacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers'da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Referans Kartal Towers Aralık 2015'te satışa sunulacak!

Kiler GYO ve İlbank ortaklığıyla hayata geçirilecek Referans Kartal Towers da panoramik deniz ve Adalar manzarasına hakim daireler Aralık 2015'te satışa sunulacak.

Velvet Towers 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Anadolu Yakası’nın kalbi Kadıköy’de Palma D’oro May İnşaat tarafından hayata geçirilen Velvet Towers 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Fikirtepe Velvet Towers satılık!

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek olan proje 3 blok halinde inşa edilecek. Fikirtepe Velvet Towers satılık 1.250 adet daireden meydana gelecek.

AB Grup Bayrak Towers satılık!

4 kule şeklinde inşa edilecek olan projede toplam 1600 adet daire yer alıyor. AB Grup Bayrak Towers satılık dairelerin lasnmanı 2016 yılı başında yapılması planlanıyor.

Bayrak Towers satış ofisi!

Bayrak Towers satış ofisi telefon numarası 0212 550 93 95 olarak belirlendi. Toplam 1.600 tane dairenin bulunduğu proje Atatürk Havalimanı'na yakın bir konumda inşa edilecek.

Küçükçekmece Bayrak Towers satılık!

Bir bloğu ofis, diğer blokları ise konut olarak yükseleceği proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek. Küçükçekmece Bayrak Towers satılık 1600 adet daireden meydana geliyor.

Elmar Towers satışa çıktı mı Haberi

Elmar Towers satışa çıktı mı

"Elmar Towers fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak tasarlanan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan Elmar Towers Evleri 28 bin 750 metrekare arsa alanına, 136 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Elmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elmar Towers Rezidans'ta 1+1 dairelerin alanları 43 metrekare, dubleks dairelerin alanları ise 67 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2'si konut, diğeri alışveriş merkezi olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor. 


Fitness center, alışveriş merkezi, cafe, yüzme havuzu, sauna gibi ortak kullanım alanlarına yer verilen Elmar Towers Ankara Konutları 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.


Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Lansmana özel fırsatlar sunan Elmar Towers Söğütözü 'nde 1 oda 1...