28 / 04 / 2024

Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?



"Elmar Towers fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Daire tipleri 1+1 ve dubleks olarak tasarlanan projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği noktada bulunan  Elmar Towers  Evleri 28 bin 750 metrekare arsa alanına, 136 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Elmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elmar Towers Rezidans'ta 1+1 dairelerin alanları 43 metrekare, dubleks dairelerin alanları ise 67 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2'si konut, diğeri alışveriş merkezi olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor. 


Fitness center, alışveriş merkezi, cafe, yüzme havuzu, sauna gibi ortak kullanım alanlarına yer verilen Elmar Towers  Ankara  Konutları 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak.


Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Lansmana özel fırsatlar sunan Elmar Towers Söğütözü 'nde 1 oda 1 salon ev fiyatları 176 bin TL'den başlıyor, dubleks ev fiyatları ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişim gösteriyor. 


Söğütözü Elmar Towers satış ofisi 

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön