28 / 04 / 2024

Elmar Towers ulaşım

Elmar Towers ulaşım

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Ankaralı iş adamları Elmar Towers'ı tercih ediyor!

Elmar Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Elmar Toıvers projesi. Ankaralı iş adamlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Lansmanda 3 bin ön talep toplanan projenin yüzde 40'ı 10 gün içinde satıldı.

Elmar Towers satış ofisi!

Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 803 adet daireden oluşan proje Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alıyor.

Elmar Towers lokasyon bilgileri!

Elmar Towers lokasyon bilgileri kapsamında proje Çukurambara'a 13 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri!

Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı Elmar Towers Rezidans 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 803 adet daireden oluşuyor. İşte Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri...

Elmar Towers www.elmartowers.com web sitesi açıldı!

Elmar Yapı imzası taşıyan Elmar Towers www.elmartowers.com web sitesi açıldı. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje havaalanına 49 kilometre mesafede inşa ediliyor.

Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers projesindeki daire tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. 3 blok şeklinde yükselen proje toplam 803 daireden oluşuyor. Peki Elmar Towers ne zaman teslim edilecek?

Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Toplamda 803 adet dairenin yer aldığı Elmar Towers Ankara'da konutların büyüklükleri minimum 43 metrekareden oluşuyor. Proje Elmar Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Elmar Towers fiyatları ne kadar?

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Elmar Towers daire fiyatları!

Elmar Towers daire fiyatları dubleksler de 288 bin TL'den başlıyor. Toplam 800 adet daireden oluşan projede dairelerin tipleri 1+1 ve dubleks daireler olarak dizayn edildi.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Ankara Elmar Towers iletişim!

Ankara Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 800 adet daireden meydana gelen projede konutların yanı sıra alışveriş merkezine de yer veriliyor.

Elmar Towers lansman günü!

Elmar Towers lansman günü 15 Nisan Çarşamba olarak planlandı. 3 kule şeklinde yükselen projede daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Elmar Towers lansman tarihi!

Elmar Towers lansman tarihi olarak Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yeni yükselecek olan proje rezidans şeklinde tasarlandı. Elmar Yapı tarafından hayat geçirilen proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım!

1+0 evlerin 40 metrekareden başladığı proje toplam 250 milyon TL yatırım değeriyle yükselecek. Kadıköy Velvet Towers Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım!

Velvet Towers Fikirtepe ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Kadıköy Fikirtepe lokasyonunda yer alıyor. Toplam 1.250 adet daireden oluşan proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım!

Ekşioğlu Velvet Towers ulaşım bilgilerine göre proje; İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de yükselecek. 3 bloktan meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bayrak Towers ulaşım!

Toplam 1600 adet dairenin yer aldığı proje inşaat alanı 270-300 bin metrekare olarak belirlendi. Bayrak Towers ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında Kızılay'a 19 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 803 adet daireden oluşan Söğütözü Elmar Towers projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri!

Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı Elmar Towers Rezidans 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 803 adet daireden oluşuyor. İşte Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri...

Elmar Towers Ankara nerede?

3 blok şeklinde yükselen Elmar Towers Ankara projesinde daireler 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde tasarlandı. Toplam 650 milyon TL yatırım bedeline sahip projede 803 adet daire bulunuyor. Peki Elmar Towers Ankara nerede?

Elmar Towers nerede?

Dün basına tanıtılan Elmar Towers Konutları 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Elmar Towers nerede?

Elmar Towers Ankara ne zaman satışa çıkacak?

ANKARA merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL’lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. . Proje, Eskişehir Yolu üzerinde 14-17 yıl arasında değişen yatırım geri dönüş süresini de 10 yıla indirmeyi vaat ediyor.

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Ankara Elmar Towers fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Elmar Towers ulaşım Haberi

Elmar Towers ulaşım

Elmar Yapı tarafından Başkent'in en yüksek rezidans projesi olarak satışa sunulan Elmar Tovvers, Ankaralı işadamlarını kendisine çekti. Lansmanda 3 bin talebin geldiği projede, konutların 10 günde yüzde 40'ı satıldı. Satış sürecini değerlendiren Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, projenin yatırımı kira gelirleriyle kısa sürede amorti ettiren formülünün yatırımcılar tarafından kabul gördüğünü söyledi. Salih Küsmüş, "Sadece kira geliriyle bile bir yatırımın 10 yılda kendisini amorti edebileceğini ortaya koyuyoruz. Kaldı ki projenin lokasyonu itibarıyla değerinin de artacak olmasından dolayı yatırımcıların çifte kazanç imkânına sahip olacağını ifade etmek istiyoruz" diye konuştu. 



AYDA BİN LİRAYA KONUT 

Önümüzdeki günlerde bankalarla yapacakları ortak kampanyalar sayesinde beyaz yakalı 25-35 yaş aralığmdaki kitleye dokunmayı planladıklarını aktaran Salih Küsmüş, banka finansmanı ile ayda bin lira ödeyerek konut sahibi olunabileceğini...