28 / 04 / 2024

Elmar Towers lansman günü!

 Elmar Towers lansman günü!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Elmar Towers lansman günü 15 Nisan Çarşamba olarak planlandı. 3 kule şeklinde yükselen projede daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.



Elmar Towers projesinde 3 kule yer alıyor. 2 kulesi konut olan projede diğer kule içerisinde ise alışveriş ve spor merkezi olarak yükseliyor. Proje 136 bin metrekarelik inşaat alanında yükselecek.


Elmar Towers projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak olan projede toplam 800 adet daire yer alıyor.


Elmar Towers projesinde yüzme havuzu, cafe, alışveriş merkezi, fitness center, sauna yer alıyor.  Ankara  İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yükselecek olan proje Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin ortak noktasında konumlanıyor.


Elmar Towers projesinde 1+1 daireler 43 metrekareden başlarken, dubleks daireler 67 metrekare alandan başlıyor. Proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek.


Elmar Towers projesi toplam 28 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Toplam 800 adet daireden oluşan projede dairelerin teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek.


Elmar Towers lansman günü 15 Nisan Çarşamba olarak belirlendi. Projedeki 1+1 daireler 176 bin TL iken dubleks daireler 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor.


Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön