01 / 05 / 2024

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 650 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.



Eskişehir yolu üzerinde yükselen  Elmar Towers  Konutları 2 tane konut ve 1 tane alışveriş merkezi ile birlikte 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje  Elmar Yapı  imzası taşıyor.


Ankara Elmar Towers fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 803 adet konutun yer aldığı proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Elmar Yapı Elmar Towers'ın ortak yaşam alanları arasında sauna, yüzme havuzu, alışveriş merkezi, fitness center ve cafe bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 43 metrekareden başlıyor. 


Dubleks ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen Elmar Towers Ankara'da daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması öngörülüyor. Proje  650 milyon TL yatırım bedeline sahip.


Ankara Elmar Towers fiyatları 1 oda 1 salonlarda 176 bin TL'den başlıyor, dubleks dairelerde ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Proje metro hatlarına yakın bir konumda yer alıyor. 


Söğütözü Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön