02 / 05 / 2024

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Ankara Elmar Towers fiyatları!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 3 blok şeklinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri 43 metrekareden başlıyor. Proje toplam 136 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.



Ankara  Elmar Towers  projesi toplam 28 bin 750 metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde dizayn edildiği projede konut ve AVM bulunuyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede hayata geçirilen  Ankara  Elmar Towers projesinde toplam 803 adet daireden meydana geliyor.


Yatırım bedeli 650 milyon TL olarak belirlenen Ankara Elmar Towers projesinde 1+1 dairelerin büyüklükleri minimum 43 metrekareden başlarken, dubleks dairelerin büyüklükleri ise 67 metrekare şeklinde dizayn edildi.


Sosyal yaşam alanları içerisinde sauna, alışveriş merkezi, fitness center, cafe, yüzme havuzu yer alan Ankara Elmar Towers projesinde 2 kulesi konuttan diğer kulesi alışveriş ve spor merkezinden oluşuyor.


Ankara Elmar Towers fiyatları kapsamında 1+1 daireler 176 bin TL'den başlıyor, dubleks daireler ise 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. 3 kule şeklinde yükselen proje 30 ay sonra teslim edilecek.


Ankara Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön