06 / 05 / 2024

Ankara Elmar Towers fiyat listesi!

Ankara Elmar Towers fiyat listesi!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers fiyat listesi kapsamında projede 1+1 daireler 176 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blok şeklinde yükselen proje Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak.



Ankara  Elmar Towers  projesinde daireler 1 oda 1 salon ve dubleks dairedelerden oluşuyor. Projedeki 1+1 daireler 43 metrekareden başlarken, dubleks daireler 67 metrekare alandan başlıyor.


Ankara Elmar Towers projesi 3 blok şeklinde yükseliyor. 2 bloğu konut bloğu olan projede diğer blok içerisinde alışveriş ve spor merkezi olarak yükseliyor. Proje içerisinde 800 adet daire yer alıyor.


Ankara Elmar Towers projesinde fitness center, sauna, yüzme havuzu, cafe, alışveriş merkezi yer alıyor. Ankara’nın en yüksek rezidansı olacak olan proje  Ankara  İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yükselecek.


Ankara Elmar Towers projesi Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin ortak noktasında konumlanıyor. 28 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde yükselen proje Çukurambar, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Çayyolu, Ümitköy, Yaşamkent, İncek Bulvarı üzerinde hayata geçirilecek.


Ankara Elmar Towers fiyat listesi!

1+1 daireler 176 bin TL,

Dubleks daireler 288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiyor. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği projenin lansmanı 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak.


Ankara Elmar Towers iletişim

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön