28 / 04 / 2024

Elmar Towers satışları

Elmar Towers satışları

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ElmarTowers projesi satışa çıktığı ilk günden itibaren iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çekti.

Elmar Towers'ın yüzde 40'ı satıldı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Başaran Mina Towers 2016 satışları!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Başaran Mina Towers projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükseliyor.Başaran Mina Towers 2016 satışları...

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers’ın yüzde 50’si 1.5 ayda satıldı!

Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Elmar Towers projesi önemli bir satış başarısına imza attı. Rezidansların yüzde 50’si 1.5 ayda sahibini buldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers'ın yüzde 40'ı satıldı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi! 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Elmar Towers Ankara'da 10 günde satışların yüzde 40'ı tamamlandı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı.

Elmar Towers'ın 10 günde yüzde 40'ı satıldı!

177 metre yüksekliğe sahip Elmar Towers, Ankaralı işadamlarının ilgisini çekti. Lansman öncesi 3 bin talebin geldiği projenin yüzde 40'ı 10 günde satıldı. İşte projenin ayrıntıları...

Elmar Towers satış ofisi!

Elmar Towers satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 803 adet daireden oluşan proje Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yer alıyor.

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire!

Elmar Yapı Elmar Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen proje 3 bloktan oluşuyor.

Elmar Towers Söğütözü satış ofisi!

Elmar Towers Söğütözü satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede yüzme havuzu, sauna, fitness center, cafe, alışveriş merkezi yer alıyor.

Elmar Towers Ankara fiyatları!

Elmar Towers Ankara fiyatları 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplam 803 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı.

Elmar Towers Söğütözü satılık!

Elmar Towers Söğütözü satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleksler şeklinde tasarlandı. 1+1 dairelerin 43 metrekareden başladığı projede fiyatlar 176 bin TL'den başlıyor.

Elmar Towers satışları Haberi

Elmar Towers satışları

İlk haftalarda yüzde 40’ı satılan, Ankara’nın en yüksek kulelerine sahip projenin satış ofisini haftasonları yüze yakın müşteri ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde ziyaretçiler arasında Ankara’nın iş dünyasından ünlü isimler vardı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci’nin yanı sıra eski ATO Başkanı, Ankara milletvekili Sinan Aygün ElmarTowers projesi satış ofisini ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi. 


Ankara iş dünyasının duayenlerinden olan iki başkan, proje hakkında Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş’ten bilgi aldı. ATO Başkanı Salih Bezci,  Eskişehir Yolu’nun lokasyon olarak yatırımcılar açısından kaçırılmayacak bir bölge olduğunu, ElmarTowers’ın da her detayı özenilerek gerçekleştirilen özel bir proje olarak dikkat çektiğini söyledi.



ATO eski Başkanı Sinan Aygün de ElmarTowers’ın 10 yıllık amortismansüresi ile iş dünyasında ve yatırımda hızlı yanıt almak isteyenlere güzel bir fırsat...