04 / 10 / 2024

Elmar Yapı Ankara lansmanı

Elmar Yapı Ankara lansmanı

Elmar Yapı'nın, Ankara'nın en büyük projelerinden birini hayata geçireceği açıklandı. Rezidans projesinin lasmanı ise Nisan ayında yapılacak.

Aura Meydan geliyor! 419 konutluk yeni proje!

BP Yapı Ankara'daki yeni projesi için start verdi. 419 konutun yer alacağı proje Etimesgut'ta yükselecek.

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Sinpaş Yapı Altınoran'da yaşam başladı!

Sinpaş Yapı, Ankara'ya değer katan projelerini geliştirmeye devam ediyor. Sinpaş'ın ilk Ankara projesi ve Türkiye'nin temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da hayat başladı.

Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Sinpaş Yapı Ankara Marina Evleri projesinde 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İşte, Ankara Marina Evleri kampanya detayları!

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 50'si satıldı!

Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, önemli bir satış başarısına imza attı. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı projenin yüzde 50’si 1,5 ay gibi kısa bir sürede sahiplerini buldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers'ta dairelerin yüzde 40'ı satıldı!

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı ElmarTowers projesi satışa çıktığı ilk günden itibaren iş dünyasının ve yatırımcıların ilgisini çekti.

Elmar Yapı Ankara lansmanı Haberi

Elmar Yapı Ankara lansmanı

Şirket ortaklarından Salih Küsmüş, Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddelerinin değerli bir noktasında inşa edecekleri projeyle, hızlı yatırım dönüşü sağlayacaklarını söyledi. "Alternatif arayan yatırımcı için bulunmaz bir fırsat'' dedi. 



Rezidans projesinin lasmanı ise nisan ayında yapılacak. Yine ortaklardan Siyami Öztürk ise "İş ve yaşam dünyasının tamamına yakını artık bu güzergah üzerinde faaliyet yürütüyor"...