04 / 05 / 2024

elmas yapı firuze konakları

elmas yapı firuze konakları

Elmas Firuze Konakları 'nda son konutun satışı sürüyor, projede anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi kuruldu!

Elmas İstanbul Yapı İnşaat Taahhütleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suhaıb Alsheıkh tarafından kuruldu.

Rimsa Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Rimsa Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Elmas tarafından kuruldu.

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Altan Elmas'tan 'faiz indirimi' açıklaması!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, dünyayı etkisi altına alan 'koronavirüs salgınının ekonomiye etkisi' ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Altan Elmas: Konut sektörüne nefes aldıran düzenlemeler bekliyoruz!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altan Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır” dedi…

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin son yolculuğuna uğurlandı!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin, bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas'ın kayınpederi Alaeddin Şahin vefat etti.

Altan Elmas: Konut sektörü toparlanıyor!

2020 yılı Ocak ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Ekonomimizdeki düzelme gayrimenkul sektörüne de yansıdı'' dedi.

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öztürk tarafından kuruldu.

Altan Elmas: 2020'de konut stoku eriyecek!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2020'de de en önemli gündem maddelerinin Antalya olacağını belirterek, "2020 teslimleri konuştuğumuz ve bir yandan da üretime devam edeceğimiz bir yıl olacak" dedi.

Altan Elmas: Konut sektöründe kayıplar telafi ediliyor!

TÜİK'in Konut Satış İstatistikleri verilerine göre; Türkiye'de 2019 yılın Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 54,4 oranında yükselerek 138 bin 372 adete ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut satışı verilerini değerlendirdi.

elmas yapı firuze konakları Haberi

elmas yapı firuze konakları

Elmas Firuze Konakları Kağıthane Parkı ve Sadabad Mesire Alanı'nın yanı başında yükseliyor. 5 bin 300 metrekarelik alan üzerine yayılan projede son konutun satışı sürüyor.


79 konuttan meydana gelen Elmas Firuze Konakları 'nda yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.


Elmas Firuze Konakları kapsamındaki konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Kağıthane Elmas Firuze Konakları 'nda satışı devam son dairenin fiyatı 465 bin lira olarak belirlendi. Proje 5 katlı 6 blok halinde yükseliyor.


Elmas Firuze Evleri; Taksim’e 4.5 kilometre, Mecidiyeköy’e ve Levent’e 2 kilometre, Otogar’a 4 kilometre mesafede yükseliyor. Projede; çocuk oyun alanları...