28 / 07 / 2024

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileme

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileme

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında yenilenecek olan Elmasbahçeler Ortaokulu’nun çevresindeki binaların yıkımına başlandı ve daha önce yıkılan 1 binanın ardından bugün de 2 bina yıkıldı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu koruya takıldı!

İstanbul Beykoz'daki Ziya Ünsel Ortaokulu yenileme çalışması koru engeliyle karşı karşıya geldi.Vehbi Koç Vakfı'nın yıkıp yeniden inşa edeceği okul inşaatı için koru içinden kamyonların geçeceği, orada inşa edilen tarihi tünel ve yollara zarar verebileceği gerekçesiyle izin verilmedi.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında kolej havasında sıfırdan projelendirilen Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılığı törenle atıldı.

Karaman'da park yenileme çalışmaları devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaman merkezde yer alan parklar, Park-Bahçe ekipleri tarafından tek tek elden geçiyor.

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında yenilenecek olan Elmasbahçeler Ortaokulu’nun çevresindeki binaların yıkımına başlandı ve daha önce yıkılan 1 binanın ardından bugün de 2 bina yıkıldı.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek!

Bursa’da eğitime büyük destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki yenileme çalışmaları, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.

Elmasbahçeler Spor Tesisleri'nin açılışı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 10 binayı kamulaştırılarak yıkmasının ardından Elmasbahçeler Mahallesi ’ne kazandırdığı spor tesisi yaklaşık 2,5 milyon liralık yatırımla tamamlanarak düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Elmasbahçeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen yeterli sosyal donatı alanı bulunmayan Elmasbahçeler Mahallesi’nin spor tesisi hayalini gerçekleştiriyor. Elmasbahçeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor

Elmasbahçeler Spor Tesisi'nde son aşamaya gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen yeterli sosyal donatı alanı bulunmayan Elmasbahçeler Mahallesi’nin spor tesisi hayalini gerçekleştiriyor. Spor tesisinde son aşamaya gelindi.

Elmasbahçeler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşümün müteahhit ve yer sahibi ile başladığını aktaran Muhtar Pamukçu: "Mahallemizde eski evler yok denecek kadar az. İnsanlar müteahhit ile anlaşıyor, kat karşılığında evlerini veriyorlar." dedi.

İskenderun'da Cemil Güler İlk ve Ortaokulu hizmete açıldı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hayırsever iş adamlarından Cem Yusuf Güler tarafından babası adına Arsuz’a bağlı Haymaseki köyünde yaptırdığı Cemil Güler İlk ve Ortaokulu, düzenlenen törenle eğitime açıldı...

Bursa Elmasbahçeler'e spor tesisi yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 10 binayı kamulaştırılarak yıkmasının ardından Elmasbahçeler Mahallesi’ne kazandıracağı spor tesisinin temeli törenle atıldı. Böylece belediyenin kente kazandıracağı tesis sayısı 113'e çıkmış oldu...

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileme Haberi

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileme


Bursa’nın ‘marka bir kent’ olması hedefiyle önemli hizmetlere imzasını atan Büyükşehir Belediyesi, eğitimi destekleyen projelerini de bir bir hayata geçiriyor. Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenecek olan Elmasbahçeler Ortaokulu’nun çevresindeki binaların yıkımına da başlandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, eğitime destek olan faaliyetlerinin sürdüğünü söyleyerek, “Türkiye’nin hedefi, dünyanın en iyi 10 ülkesi arasına girebilmektir. Bu kapsamda da öncelikli olarak kendimizi geliştirmemiz ve eğitimin kalitesini yükseltmemiz gerekiyor. Artık merkezi hükümetin de ilk gündemini eğitim oluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de hayırsever vatandaşlarımızla birlikte yeni yeni okullar inşa ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin kentin her köşesindeki okulları yenilerken merkezdeki eski mahallelere de özen gösterdiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Bursa merkezi eskiden 120-130 bin civarında nüfusa sahipti ve geneli bahçelikti. Şimdi şehir...