28 / 07 / 2024

Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek mi

Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek mi

Bursa’da eğitime büyük destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki yenileme çalışmaları, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında kolej havasında sıfırdan projelendirilen Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılığı törenle atıldı.

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında yenilenecek olan Elmasbahçeler Ortaokulu’nun çevresindeki binaların yıkımına başlandı ve daha önce yıkılan 1 binanın ardından bugün de 2 bina yıkıldı.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek!

Bursa’da eğitime büyük destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki yenileme çalışmaları, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.

Asmalı Bahçeler satış fiyatları!

Asmalı Bahçeler satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen Dekar DK Asmalı Bahçeler projesi toplam 650 adet konuttan meydana geliyor...

Dekar DK Asmalı Bahçeler'de 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin fiyatları 450 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin alanları 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiyor.

Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi Dekar DK imzası taşıyor. Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 650 adet konut yer alıyor.

Başakşehir Asmalı Bahçeler Evleri!

Başakşehir Asmalı Bahçeler Evleri 'nde daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 şeklinde tasarlanan bahçeli evlerden meydana geliyor. Projede daire büyüklükleri ise 119 ile 188 metrekare arasında değişiyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Dekar DK Bahçeşehir'de her evin kendine özel bir bahçesi olan. toplamda 650 bahçeli evden oluşacak en yeni projesi Dekar Aşmalı Bahçeler'i satışa sundu, ilk olarak projenin 1. kısmı olan 50 bin metrekare üzerinde konumlanmış 228 evin satışı yapılıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler satışları başladı!

Ne asmadan ne de bahçeden vazgeçmedi. DEKAR DK tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Dekar Aşmalı Bahçeler projesi 165 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin 2015 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesi!

Dekar DK tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesi 2 kısımdan meydana geliyor. 50 bin metrekare üzerinde konumlandırılan projenin ilk etabında toplam 228 daire bulunuyor.

Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek mi Haberi

Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek mi


Bursa’da eğitime büyük destek veren Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki çalışmalar, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.


Elmasbahçeler Ortaokulu sil baştan


Bursa’yı vizyon projeleriyle geleceğe taşırken eğitime de büyük katkı sağlayan Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, Elmasbahçeler Mahallesi’nde bulunan Elmasbahçeler Ortaokulu da sil baştan yenileniyor. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Elmasbahçeler Ortaokulu’nun yenilenmesi için hazırlanan protokole birlikte imza koydu. Okul salonunda düzenlenen protokol imza törenine; Vali Karaloğlu ve Başkan Altepe’nin yanı sıra, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, okulun yenilenmesine katkı koyacak hayırsever işadamı Salih Şeremet, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı.


Öncelik şehir merkezinde


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, okulların yenilenmesine yönelik çalışmalarda önceliğin kent merkezinde olduğunu ifade etti....