27 / 04 / 2024

Elysium Serenity ulaşım

Elysium Serenity ulaşım

Elysium Serenity satış ofisi ile 444 5 350 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen projede 50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity projesi!

Ofton İnşaat Elysium Serenity projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Toplam 75 adet daireden meydana gelen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Ofton İnşaat Kandilli'de yeni projesi Elysium Serenity'e başladı!

Ofton İnşaat, İstanbul’un en nezih ve en gözde boğaz semtlerinden Kandilli’de yapımına başladığı Elysium Serenity projesi ile denize yürüme mesafesindeki konumuyla tüm İstanbul'a rahatça ulaşım imkanı sunuyor.

Elysium Serenity ulaşım!

5465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen Elysium Serenity projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Elysium Serenity ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım!

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 522 bin 250 TL'den başlıyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ulaşım!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Dolapdere bölgesinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 522 bin 210 TL'den başlangıç gösteriyor.

Elysium Serenity Kandilli'de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı!

İstanbul’un yoğunluğundan bunalan ve huzurlu bir yaşamı arzulayanların tercih edeceği Elysium Serenity Kandilli’de başlattığı kampanya ile %5 peşinat ödeyerek tüm bu ayrıcalıklara sahip olma imkanı tanıyor.

Elysium Serenity Kandilli'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Ofton inşaat, essiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli yüzde 5 peşinle ev sahibi yapıyor!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde uygun ödeme planı!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde %5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli projesinde yüzde 5 peşinatla!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde %5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Dolapdere Elysium Soul ulaşım!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Dolapdere Elysium Soul ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım!

Toplam arsa alanı 6 bin 610 metrekare üzerine yayılan projede 225 adet bağımsız birim yer alıyor. Ofton İnşaat Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0 'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Elysium Serenity Kandilli'de metrekare fiyatı 6 bin 925 TL!

Ofton İnşaat, Boğaz'ın gözde semtlerinden Kandilli'de yeni projesine başladı. Elysium Serenity Kandilli adı verilen proje; konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Elysium Serenity Kandilli'de metrekaresi 6 bin 925 TL'ye!

İstanbul Boğazı semtlerinden Kandilli’de hayata geçirilecek olan Elysium Serenity Kandilli; konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi görüyor.

Elysium Serenity satış ofisi!

Elysium Serenity satış ofisi ile 444 5 350 telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen projede 50 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Elysium Serenity ulaşım Haberi

Elysium Serenity ulaşım

Ofton İnşaat tarafından inşa edilen Elysium Serenity Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Elysium Serenity satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 50,71 metrekareden başlayan ve 125,9 metrekareye kadar ulaşan proje İstanbul Üsküdar-Kandilli'de yükseliyor.


Elysium Serenity Üsküdar'da konut fiyatları 350 bin TL ile 835 bin TL arasında değişiyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.


Kandilli Elysium Serenity Evleri 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede fitness merkezi, sauna, buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Toplam 75 adet daireden oluşan Elysium Serenity Kandilli 50 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje 3 bloktan meydana geliyor. 


Elysium Serenity satış...