10 / 05 / 2024

Elysium Serenity fiyat listesi!

Elysium Serenity fiyat listesi!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serenity

Elysium Serenity fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Denize yürüme mesafesinde inşa edilen proje 50 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.



Elysium Serenity fiyat listesi konutların metrekarelerine göre değişiyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar - Kandilli lokasyonunda yükseliyor.


Ofton İnşaat imzası taşıyan  Elysium Serenity  Üsküdar'da dairelerin alanları minimum 50,71 metrekare, maksimum 125,9 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin 465 metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Toplam yatırım bedeli 50 milyon TL olarak belirlenen Elysium Serenity Kandilli Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Fitness merkezi, sauna, açık-kapalı yüzme havuzları, buhar odaları gibi ortak kullanım alanları yer alan Ofton Elysium Serenity 75 adet konuttan meydana geliyor. 


Elysium Serenity fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 835 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Denize yürüme mesafesinde olan proje 3 bloktan oluşuyor. 


Elysium Serenity 

Telefon: 444 5 350

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön