30 / 04 / 2024

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serenity

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta olan projede 75 adet konut yer alıyor.



Elysium Serenity Konutları İstanbul'un Üsküdar ilçesine bağlı Kandilli'de inşa ediliyor. Proje  5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Ofton İnşaat  Elysium Serenity  fiyat listesi kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. Projede dairelerin alanları 50,71 metrekare ile  125,9 metrekare arasında değişiyor.


Toplam 75 adet daireden meydana gelen Elysium Serenity Konutları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje  Ofton İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


Kandilli Elysium Serenity'nın yatırım bedeli 50 milyon TL olarak belirlendi. Proje Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Fitness merkezi, sauna, buhar odaları, açık-kapalı yüzme havuzları gibi ortak yaşam alanlarına sahip Üsküdar Elysium Serenity'de konut fiyatları 350 bin TL'den başlıyor, 835 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Elysium Serenity satış ofisi iletişim

Telefon: 444 5 350

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön