28 / 04 / 2024

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serenity

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta olan proje 5 bin 465 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.



Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen Kandilli  Elysium Serenity  'de peşin veya banka kredili ödeme yapılabiliyor. Proje  Ofton İnşaat  imzası taşıyor. 


Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi konutların kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Proje 50 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. 


Toplam 75 adet konutun yer aldığı Elysium Serenity Kandilli'de dairelerin büyüklükleri minimum 50,71 metrekare, maksimum 125,9 metrekareden oluşuyor. 


İstanbul Üsküdar - Kandilli bölgesinde hayata geçirilen Elysium Serenity Evleri konum olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre, denize yürüme mesafesinde, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre mesafede bulunuyor. 


Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Kandilli Elysium Serenity'de fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor, 835 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede sauna, buhar odaları, fitness merkezi, açık-kapalı yüzme havuzları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Elysium Serenity Kandilli iletişim

Telefon: 444 5 350

Web: www.ofton.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön