28 / 04 / 2024

Ofton İnşaat, Elysium Serene Kandilli projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Ofton İnşaat, Elysium Serene Kandilli projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Ofton İnşaat, Elysium Serene Kandilli projesini görücüye çıkardı. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı İsmail Hakkı Altun, www.emlakkulisi.tv kamerasına Elysium Serene Kandilli'yi anlattı



Ofton İnşaat, Elysium Serene Kandilli projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

ELYSIUM SERENE KANDİLLİ, BÖLGEYE UYUMLU BIR YAŞAM ALANI OLACAK!

Kandilli sırtlarında yeşil ve doğa konseptiyle bölgenin az katlı genel havasına uygun olarak Elysium Serene Kandilliyi geliştiren Ofton İnşaat, yüzde 20sini sattığı projesini gün yüzüne çıkardı.

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, projenin lansmanında yaptığı konuşmada, altı yıllık planlarından birisi olan Elysium Serene Kandilliyi lansmanı çıkarmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Bu zamana kadar İstanbulun farklı lokasyonlarında projelere geliştirdiklerini hatırlatan Altun, Betonun az olduğu, yeşilin ağırlık kazandığı projeleri çok seviyorum. Boğazda ve 4 katlı olması burasını diğer kent projelerinden ayırıyor. Hatta öyle ki, hiç bir tanıtım yapmadan yüzde 20sini çevreden duyan müşterilerimize satmış bulunuyoruz dedi.

YÜZDE 85İ YEŞİL ALAN
Kandilli sırtlarındaki projenin havasının çok iyi olduğuna değinen Altun, 25 bin metrekarelik arsada yaklaşık otoparklarla birlikte 35 - 40 bin metrekare kadar imalat inşaat gerçekleştireceğiz. Arsanın yüzde 85ini yeşil alana ayırdık. Birde kamusal alan olarak terk etmemiz gereken kısımlar var. Buralara tenis kortları, sosyal tesis ve benzeri sportif alanlar yaparak sitenin bünyesinde tutacağız dedi.

FİYATIN UCUZ OLDUĞUNU BİLİYORUZ
17 konakta 136 bağımsız bölümden oluşan Elysium Serenedeki fiyatlar hakkında da kısa bir bilgi aktaran Altun, Bölgede metrekare fiyat aralığı 10 bin liraya kadar yükselirken biz 5 bin 500 ile 7 bin lira arasında satışa çıktık. Bu fiyatın düşük olduğunu biliyoruz ama bazen ülke zor zamandan geçer. İş adamı olarak az yapalım, az kazanalım ama sürekli olsun düşüncesindeyiz. Tabi maliyetler bizi zorlayınca makul ölçüde fiyatlar yükselecek diye konuştu.

PİYALEPAŞA OFİSLERİNDE FİYATLAR HALEN BELLİ DEĞİL
Ofis, rezidans ve diğer yaşam proielerine devam edeceklerini dile getiren Altun, Gelecek yıl Bomontide yeni bir projeye başlayacağız. Taksimde, Piyalepaşada ve Merterde yine projelerimiz olacak. Umarım üzerine başka projelerde ekleriz diye konuştu.

Piyalepaşada 2.5 dönüm arsa üzerine geliştirilen 6 katlı ofis projesi hakkında da açıklama yapan Altun, Projelerde asla vazgeçmeyeceğimiz kavram sağlamlıktır. Piyalepaşada arsada hafriyata devam ediyoruz. Sulu bir bölüm vardı. Orasını geçtik, Şimde 5 metre kaya delecek ve binanın temellerini sağlam kayalık zemine yerleştireceğiz. Binalarımızda sağlamlık bizim asla vazgeçemeyeceğimiz bir konudur. Çok önem verdiğimiz estetikten dahi vazgeçeriz ama sağlamlıktan asla diye konuştu.

Next Star ile birlikte geliştirilen projede daha fiyatların oluşmadğını ve binanın bittikten sonra satıylaşa sunulacağını bilerten Altun, Haziran 2012de tamamlanacağını belirtti.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com


Geri Dön