02 / 05 / 2024

Em Ka Otomotiv İnşaat

Em Ka Otomotiv İnşaat

Em Ka Otomotiv İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Emre Karaman tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Kartal'da kuruldu.

Araç alacaklar dikkat: Fiyat yükselişleri kaçınılmaz! Şimdiden yüzde 2 ile yüzde 4 arasında artış var! 

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Cengiz Eroldu, otomotiv sektörüne ilişkin yaptığı değerlendirmede fiyat artışlarının kaçınılmaz olduğuna dikkat çekti. İşre Eroldu'nun o açıklaması...

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asjet İnşaat Malzemeleri Metal Kimya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Sarı tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

Peugeot 2023 Temmuz fiyat listesi yayımlandı: Peugeot 208, 308, 408 ve 508 kaç TL oldu?

Peugeot 2023 model otomobillerinin Temmuz ayı fiyat listesini açıkladı. Yeni ayda fiyatlarına zam yapan otomobil markaları arasına Fransız otomotiv devi Peugeot da katıldı. Peki Peugeot 208, 308, 408 ve 508 kaç TL oldu? İşte Peugeot 2023 Temmuz güncel fiyat listesi...

Luva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luva Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yavaş ve Burak Mutlu ortaklığında kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günay Hurda Metal Kağıt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bulut tarafından kuruldu.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Em Ka Otomotiv İnşaat Haberi

Em Ka Otomotiv İnşaat

Em Ka Otomotiv İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Emre Karaman tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Em Ka Otomotiv İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve tesisat taahhütleri yapmak. Şirket iştigal konusu ile ilgili olarak her türlü menkul ve gayrimenkul malları ezcümle fabrika ve tesisleri kara ve deniz taşıma araçlarına sahip olabilir, fabrika ve imalathaneler kurabilir, satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Her türlü inşaat tesisat ve montaj işleri ile her türlü müteahhitlik işleri, taşeronluk yapmak ve yaptırmak. Her nevi inşaat taahhüdü, yapımı, alımı, satımı, inşaat malzemeleri imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü inşaat, taahhüt, yapım ve onarım ile hafriyat ve nakliyat işlerini...