06 / 05 / 2024

Ema Makina ve Yapı adresi

Ema Makina ve Yapı adresi

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaş tarafından kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Dkm Hırdavat İnşaat Makina Ve Endüstriyel Temizlik Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Dönmez tarafından kuruldu.

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Metafors Mühendislik Makina Ve Danışmanlık Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Şen ve Mehmet Bülbül ortaklığında kuruldu.

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uyanık tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erham İnşaat Otomotiv Makina İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hamarat tarafından kuruldu.

Art House Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Bütün tarafından kuruldu.

Ema Makina ve Yapı adresi Haberi

Ema Makina ve Yapı adresi

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile  7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.


Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 59 Sokak...