17 / 05 / 2024

emaar inşaat libaidye projesi

emaar inşaat libaidye projesi

Konut tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar tasarlandığı Emaar Square projesinde fiyatlar 260 bin dolardan başlıyor. Projede 1000'i akın konut yer alıyor...

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda.

Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı!

Arıkan Yapı, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı. Toskana'nın içinde 200 milyon dolarlık maliyetle hayata geçirilecek..

Emaar İnşaat Emaar Square Üsküdar'da 745 bin 888 dolara 3+1!

Emaar İnşaat Emaar Square Üsküdar'da yer alan dairelerden 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 745 bin 888 dolar ile 903 bin 888 dolar arasında değişiyor

Çamlıca Emaar projesi inşaatı Haziran 2016'da tamamlanacak!

Çamlıca Emaar projesinde inşaat çalışmalarının 2016 Haziran ayında tamamlanması planlanıyor...

Emaar, Suudi Arabistan'da Kingdom City inşaatına başlıyor

Dünyanın en yüksek binasının inşaatı önümüzdeki aylarda Suudi Arabistan'da başlayacak. Cidde yakınlarında 5.3 kilometrekarelik alanda inşaa edilecek ticaret ve rezidanslardan oluşacak

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

emaar inşaat libaidye projesi Haberi

emaar inşaat libaidye projesi

2015 yılının sonlarına doğru tamamlanması planlanan Emaar Square projesi, Emaar İnşaat imzası taşıyor. 1000 adet konutun yer aldığı proje Çamlıca Libadeye'de 66 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Emaar Square'da 1+0 daireler 260 bin dolar, 1+1 daireler 300 bin dolar, 2+1 daireler 420 bin dolar ve 3+1 daieler ise 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Stüdyodan 5+1'e konut tiplerinin mevcut olduğu Emaar İnşaat Libadiye projesinde konutların büyüklükleri 35 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.


Emaar Çamlıca Square'da metrekaresi 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor. Karma proje olarak tasarlanan projede yer alan ofis kulesinde 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor.


0216 547 17 17

www.emaarsquare.com.tr

Esra Nur...