17 / 05 / 2024

Emaar ve RDM

Emaar ve RDM

Emaar Türkiye, İtalyan RDM ile lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. İstanbul’da ikinci bir AVM planlanırken İzmir, Bodrum ve Antalya’da da yer aranıyor. Projenin Haziran 2016’da hizmete açılması planlanıyor.

Emaar Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emaar Konut Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Çakmaz tarafından kuruldu.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi kuruldu!    

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi Üsküdar'da 5 milyon 341 bin 734 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

MAC spor kulübü Emaar AVM’de açıldı!

Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar AVM'de MAC spor kulübü açıldı. MAC, uzman ekibi, son teknoloji ekipmanları, donanımlı egzersiz stüdyoları ile fit bir yaşama merhaba demek isteyenleri Emaar AVM’ye bekliyor...

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

Emaar Square Residence konum!

Emaar Square Residence konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Emaar İnşaat imzasını taşıyan projede konut ve AVM bulunuyor.

Emaar Square Mall'da dopdolu 30 gün!

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Emaar Square Mall, moda ve gastronominin yanı sıra eğlence dünyasının da nabzını tutmaya hazırlanıyor.

Emaar Square Mall, markalarıyla bir araya geldi!

Çamlıca Emaar Square Mall, 28 Nisan'da kapılarını açıyor. Emaar Square Mall, açılış öncesinde iş ortakları ve yatırımcı markalarıyla bir araya geld

Emaar Square Mall 28 Nisan’da hizmete açılacak!

İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan ve dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapacak Emaar Square Mall 28 Nisan’da hizmete açılacak.

Emaar Square Mall açılıyor!

Emaar Properties’in Çamlıca’da 2,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği Emaar Square Mall, Nisan'da kapılarını açıyor. Alışveriş, eğlence ve gastronomiyi kapsayan marka karmasıyla Emaar Square Mall, 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Emaar ve RDM Haberi

Emaar ve RDM


Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye’deki yatırımlarına ‘designer outlet’ denilen lüks indirim AVM’leri ile devam edecek. 

İtalyan RDM ile işbirliği yapan Emaar Türkiye, ilk lüks outlet AVM’sini Büyükçekmekce’de açacak. Haziran 2016’da faaliyete geçmesi planlanan outleti bir zincire dönüştürmeyi planlayan Emaar ve RDM, İstanbul’da ikinci bir AVM için yer bakarken, İzmir, Bodrum ve Antalya’da da arazi arayışını sürdürüyor.


Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Toskana Vadisi projemizin hemen yanı başında Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’ini 125 milyon dolarlık bir yatırımla Haziran 2016’da hizmete açmayı planlıyoruz.  Ancak yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. İstanbul’da Asya yakasını da araştırıyoruz. Bunun dışında turistik açıdan büyük ilgi gören İzmir, Bodrum, Antalya’da da arazi araştırmalarına başladık” diye konuştu. Halen İtalya’da ve Çin’de çok sayıda...