19 / 05 / 2024

Emaay ninşaat Kent Plus Centrium

Emaay ninşaat Kent Plus Centrium

Emay İnşaat'ın İçerenköy'de konumlandırdığı projesi Kent Plus Centrium'u www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı Atıksu Arıtma Tesisi’nin (AAT) yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

1987 yılında Kastel İnşaat'tan Çiftehavuzlar'da Türkiye'nin en lüks daireleri!

1987 yılında Kastel İnşaat, Cemil Topuzlu'da inşa ettiği Türkiye'nin en lüks dairelerini 60 ay vade ile satacakmış. Site, 8 bloktan 250 ve 300 metrekarelik 64 daire ve 8 mağazadan oluşuyormuş.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının kaba inşaatı tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nın kaba inşaatı tamamlandı.

ODÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Ordu Üniversitesi’nde 2014 Şubat ayında inşaatına başlanan ve çalışmalarda büyük bir aşama kaydedilen Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin karkas seviyesinde inşaatı tamamlanarak dış cephe giydirme işlemlerine başlandı.

Ünye Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam edecek!

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük devlet hastanelerinden biri olma özelliği taşıyan 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesi inşaatının kaldığı yerden devam edeceğini bildirdi.

Kasaba AVM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kaba inşaatı biten Kasaba AVM'nin Haziran 2015'te açılması planlanıyor.

Türkiye'nin inşaat malzeme endeksi açıklandı!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği ( Türkiye İMSAD ), Türkiye'nin ilk inşaat Malzemeleri Sanayi Endeksi'ni yayınlamaya başladı. Üretim ve yatının beklentilerinin ise 2013'ün üzerinde oldu.

Çorum'daki Selimiye Cami'nin inşaatı tamamlandı!

Hayırseverlerin desteğiyle Edirne'de bulunan tarihi Selimiye Camii'nin bir benzeri Çorum'da inşa edildi. 6 yıl önce yapımına başlanan ve Akşemseddin Camii adı verilen cami inşaatında sona gelindi.

Çamlıca Camii’nin inşaatı hızla ilerliyor!

Türkiye’nin en büyük camisi olarak gösterilen Çamlıca Camii’nin inşaatı hızla ilerliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı ile birlikte inşası devam eden Çamlıca Camii’ni ziyaret ederek yetkililerden son durum hak

1975 yılında Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı durdurulmuş!

1971 yılında Tarabya sırtlarında inşaatına başlanan Tarabya Hayvanat Bahçesi'nin inşaatı 1975 yılında mali sıkıntılardan dolayı durdurulmuş. Belediye tarafından yüzbinlerce lira para harcanan sahada, halk piknik yapıyormuş.

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Gürsu'daki Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin kapasitesini artıracak merkezin inşaatını inceledi.

Ceyda İnşaat' tan Bursa - Yıldırım' a Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi!

Bursa İli Yıldırım İlçe' sinde yer alan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı toplam 55 hektar alanda 1 milyon metrekare inşaat alanı olarak belirlendi. Proje Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak isminden söz ettiriyor.

Emaay ninşaat Kent Plus Centrium Haberi

Emaay ninşaat Kent Plus Centrium



 Kent Plus Centrium projesinin havadan görüntüleri için...