29 / 04 / 2024

Emad Eddın Habbal

Emad Eddın Habbal

Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emad Eddın Habbal tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hüsreviye Sokak' ta kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyrut'ta Hussan Eddın Hawar tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edd Emlak Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ender Demirtaş tarafından kuruldu.

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mükemmel Emlakçılık Turizm Otomotiv Danışmanlık Fotoğrafçılık Sanayi Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdel Hay El Ayoubı ve Imad Eddın Alayoubı ortaklığında kuruldu.

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mood İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa K. A. Mansour ve Emad Addın Akef Abdel Latıf Ibrahım tarafından kuruldu.

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi kuruldu!

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saad Eddın Yasır Ahmed M Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Mb Tech Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mb Tech Danışmanlık Limited Şirketi  Ataköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Baha`Eddın H.M. Mohamad Saad Eddın tarafından kuruldu.

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 400 bin TL sermaye bedeli Abdul Rahman Muhı Eddın ve Talhat Salım tarafından kuruldu.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamam Group Gayrimenkul Ve Eğitim Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Eddın Matar ve Muhammed Recep Şamloğlu ortaklığında kuruldu.

Emad Eddın Habbal Haberi

Emad Eddın Habbal

Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emad Eddın Habbal tarafından 10 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hüsreviye Sokak'ta kuruldu. 


Hemco İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)- İnşaat sektörü ile ilgili malzemelerin imalatı ve ticareti b)-Elektrik malzemeleri imalat ile ilgili iç ve dış faaliyetlerde bulunmak Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında bürolar,satış ve teşhir yerleri ve depolar açmak, acentalar kurmak. Mühendislik ve müşavirlik hizmetleri sunmak,bu konuda yerli ve yabancı ve şirketlerle işbirliği yapmak. Her türlü İthalat,İhracat,Tcaret,mümessillik,müşavirlik ve taahhüt işleri yapmak.Yurt içi ve Yurt dışı ihalelere katılmak. Konusu ile kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle ortaklık kurmak ve bunlar tarafından ihraç olunacak hisse senedi ve faaliyetleri almak,şirket...