05 / 05 / 2024

emek elektrik faaliyet raporu

emek elektrik faaliyet raporu

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Senkron Efeler Biyogaz Santrali 11 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde faaliyet gösteren Senkron Efeler Biyogaz Santrali, hayvan dışkısını elektriğe dönüştürüyor. Üretilen elektrikle 11 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanıyor.

Bomonti Elektrik Mühendislik mali tablolarını ve faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Turizm Şirketi Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamada bağımsız denetimden geçmiş mali tablolarını ve faaliyet raporlarının sorumluluk beyanı yayınladı.

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Elektrik yaptırım ve cezaları!

6446 sayılı kanunda elektrik yaptırım ve cezalarına da yer veriliyor. Peki, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, piyasada faaliyet gösteren tüzel kişilere hangi yaptırım ve cezaları uyguluyor?

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Elektrik faturalarını düşürecek uygulama!

EPDK, 3 TL’yi aşan kur nedeniyle zorlanan elektrik dağıtım şirketlerinin faaliyet dışı gelirlerini artırmaları için direk ve trafolara reklam almalarına, danışmanlık hizmeti vermelerine imkân tanıyacak

AKSA, Olimpiyat Stadı'nda elektrik nöbeti tutacak!

Beşiktaş'ın iç saha maçlarının büyük bir kısmına ev sahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki elektrik sorunu çözüldü. Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadı’nda G.Saray ve Liverpool ile oynayacağı maçlarda AKSA’ya ait jeneratörler faaliyet gösterecek.

Elektrik tesisleri için 42 milyon metrekare arazi kamulaştırılıyor!

Elektrik piyasasında faaliyet göstermek üzere kurulması planlanan tesisler için geçen yıl 21 bin 448 taşınmaz ve 42 milyon 321 bin metrekare yüz ölçümlü alan üzerinde kamulaştırma, tesis ve temin kararı alındı

Elektrik tesisleri için 42 milyon metrekare arazi kamulaştırılacak!

Elektrik piyasasında faaliyet göstermek üzere kurulması planlanan tesisler için geçen yıl 21 bin 448 taşınmaz ve 42 milyon 321 bin 750 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde kamulaştırma, tahsis ve temin kararı alındı...

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. aylık bildirimini yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş aylık bildirimi raporunu yayınladı.

Emek Elektrik yönetim kurulunu yayınladı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. yönetim ve denetim kurulunu yayınladı.

Bomonti Elektrik faaliyet raporunu yayınladı!

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik faliyet raporunu yayınladı.

emek elektrik faaliyet raporu Haberi

emek elektrik faaliyet raporu


Emek Elektrik'ten yapılan açıklama şöyle:


 01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için