02 / 05 / 2024

Emek İnşaattan ankarada satılık arsa

Emek İnşaattan ankarada satılık arsa

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Murat Jardat tarafından kuruldu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Türkiye ile Kanada arası ticari ilişkiler her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. İnşaattan gıdaya, tekstilden yazılıma birçok sektörde Türkler için büyük potansiyel bulunuyor...

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Samsun'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!

İzmir'de dün yaşanan 6.9 büyüklüğündeki deprem Bayraklı'da yükselen 151 metre yüksekliğindeki gökdeleni sarstı. Gökdelenin en üst noktasında çalışan bir işçi düşerek hayatını kaybetti. İnşaattan kopan çelik bloklar onlarca metreden araçların üzerine düştü.

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Emek İnşaattan ankarada satılık arsa Haberi

Emek İnşaattan ankarada satılık arsa

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait Ankara Çankaya'daki arsa Emek İnşaat tarafından satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 1 Mart Salı günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.


Muhammen bedelinin KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendiği arsanın ihalesi için ihale dökümanı alarak şartname bedelinin şartnamede yer alan banka hesabına yatırılması gerekmektedir.


İhale dökümanı www.emekinsaat.com.tr adresinden ya da Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesinden temin edilebilir.


Şartname bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği ihalede teklif ve belgeler kapalı zarf içine konulmak suretiyle en geç ihale gününe kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'ye teslim edilmelidir.


İhale hakkında detaylı bilgi almak için;

Web: www.emekinsaat.com.tr

Tel: 0312 467 55 75

Adres: Atatürk Bulvarı No: 227 Kavaklıdere/ ANKARA

Meryem...