30 / 04 / 2024

emekli Kahramanmaraş evleri kurası

emekli Kahramanmaraş evleri kurası

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura sonucu bugün saat: 10.00’dan itibaren açıklanacak. Toplamda 75 adet dairenin emekliler için satışa çıkarılacağı projede evler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Hanezar Evleri nerede?

Hanezar Evleri, İnşaa İnşaat tarafından Kahramanmaraş'ta inşa ediliyor. 6 bloklu olarak tasarlanan Hanezar Evleri'nde toplam 322 konut bulunuyor..

Kahramanmaraş Hanezar Evleri fiyat!

İnşaa İnşaat Hanezar Evleri projesini Kahramanmaraş Elbistan'da hayata geçiriyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapabiliyor..

Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye!

İnşaa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kahramanmaraş Hanezar Evleri 135 bin TL'ye satışa sunuluyor. Proje toplam 322 daireden meydana geliyor.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Kahramanmaraş Elbistan Evleri'nin kaydı çıkarılıyor!

Kahramanmaraş Elbistan merkez ve kırsal mahallelerinde bulunan geleneksel Elbistan evlerinin tespiti ve restorasyonuna yönelik olarak proje kapsamında kaydı çıkarılırken, elde edilen bilgiler ise bir rapor halinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na sunulacak.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

emekli Kahramanmaraş evleri kurası Haberi

emekli Kahramanmaraş evleri kurası

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kura çekilişinde asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretini, 09 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabiliyor.


Ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 aya kadar vade sağlanan projede yüzde 20 peşinde kalan bedeli 240 aya kadar vadelendiriliyor.


TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kura sonucu bugün saat: 10.00’dan itibaren Türkoğlu Belediyesi Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda gerçekleşiyor. 


Kuraya katılacakların listesi için tıklayın


Satış duyurusu için