06 / 05 / 2024

emekli kayseri konutları başvuru

emekli kayseri konutları başvuru

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli' de toplam 250 adet daire satışa çıkarıldı. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Karaman'da TOKİ İşçi Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Kırbağı Mahallesinde inşa edilen ve yapım çalışmaları tamamlanan Emekli - İşçi konutlarında 428 işçi konutun anahtar teslimleri başladı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli projesi sözleşmeleri için son gün bugün olarak belirtiliyor. 231 konuttan meydana gelen projede kura çekilişi 10 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı!

TOKİ Kayseri Mimarsinan emekli kura sonuçları listesi açıklandı. Projede 250 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu!

TOKİ'nin Kayseri Mimarsinan Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 231 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura sonucu...

Kayseri Anbar Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli yarın atılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Anbar bölgesinde inşa edilecek 260 konutun temeli yarın atılacak. Sosyal konutlar 8 bloktan oluşuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

emekli kayseri konutları başvuru Haberi

emekli kayseri konutları başvuru

Kayseri Mimarsinan Emekli TOKİ Evleri başvuruları başladı 31 Mart Perşembe gününe kadar devam edecek. Projede konut seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  


Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Konutları'nda ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 12 peşin ödemede kalanı 180 ay vade veya yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


2016 TOKİ Kayseri Mimarsinan başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Kayseri ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Projede başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.


TOKİ Kayseri Mimarsinan kura sonuçları 6 Mayıs 2016 tarihinde belirlenecek. Taksitlerin teslim tarihi ayında başlanacağı projede toplamda 250 adet daire emekliler için satışta.


Satış duyurusu için