03 / 05 / 2024

emekli maaşları ne kadar olacak 2021 temmuz

emekli maaşları ne kadar olacak 2021 temmuz

Yılın ilk yarısında enflasyona göre belirlenen emekliler için yapılacak olan emekli temmuz ayı zammı netleşmeye başladı. Mayıs ayı beklenti anketine göre enflasyon tahmini mayıs ayı için yüzde 1,27, haziran ayı için ise yüzde 0,82 olarak öne çıktı.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli maaşlarında son dakika! En düşük emekli maaşında net rakam 12 bin 500 TL!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emekli maaşlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok vatandaşın da gündeminde yer alırken SGK Uzmanı Ali Tezel'den yeni açıklama geldi. İşte Ali Tezel'in emekli maaşı ile ilgili o açıklaması....

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

En düşük emekli maaşı 15 bin TL'ye tamamlanabilir! Emekli maaşlarında flaş açıklama! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin bütçesinde emekli maaşlarına yükseliş yapmak için gereken kaynağın olmadığını belirttiği açıklamasının ardından hesaplamalar yapılmaya başlandı. Prof. Dr. Aziz Çelik, "Emekliler için kaynak var, irade ve tercih yok" dedi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Son dakika kulis iddiaları! 

Enflasyon alım gücünü azaltırken, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. İşte kulislerde konuşulanlar..

'Misafir vergisi geliyor' ve 'Emekli maaşlarında refah payı kesintisi' iddialarına yalanlama geldi!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Misafir vergisi geliyor" ve "Emekli maaşlarında refah payı kesintisi yapılacak" iddialarına yalanlama geldi.

emekli maaşları ne kadar olacak 2021 temmuz Haberi

emekli maaşları ne kadar olacak 2021 temmuz

Merkez Bankası tarafından yapılan beklenti anketinde enflasyon oranları netlik kazanmaya başladı. Beklenti anketine göre 2021 Temmuz ayı zam oranı yüzde 7.66 olacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; belirlenen oranlar netlik kazandığında 1.500 lira maaş alan bir emekli  temmuzda 1.615 lira alacak.  Milyonlarca emekli   'emekli temmuz zammı ne kadar olacak?' 'emekli maaşları ne kadar?' sorgulamalarının cevaplarını merak ediyor. Emekliler ve memurların temmuzdaki zamlarının ilk 4 aylık oranı netleşti. Buna göre 4 aylık zam yüzde 5.45 olarak kayıtlara geçti. 

Merakla maaşlarına yapılacak olan zammı bekleyen milyonlarca emekli zamlı ödemelerini 5 Temmuz'da öğrenecek.

Temmuz'da Emekli Maaşları Ne Kadar Olacak?

Mevcut Emekli Maaşı  %7.66 Zamlı Emekli Maaşı

1.500 TL                              1.615 TL
1.750...