02 / 05 / 2024

emekli toki konut projeleri 2016

emekli toki konut projeleri 2016

Toplamda 150 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı 2016 TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde başvuru bedeli 500 liradır. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

TOKİ'den 1,5 milyon liraya 3+1 525 bin liraya 2+1 konut satışları başladı! İhale tarihleri açıklandı

Toplu Konut İdaresi TOKi, konut sahibi olmak isteyen orta ve alt gelir grubuna yönelik yeni konut projelerini peş peşe hayata geçirmeye başladı. TOKİ ayrıca bitmiş 3+1 sıfır daireleri azami 1 milyon 500 bin liraya kadar bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar..

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

TOKİ konut taksitleri ne kadar ertelendi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ’den taksitleri devam eden vatandaşlar için borç erteleme uygulandığını açıkladı. Peki konut taksitleri ne kadar ertelendi?

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

Burdur TOKİ konut ve ticaret merkezi ihalesi 30 Nisan'da!

Burdur Karamanlı İlçesi 2.Etap 385 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan'da yapılacak.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

TOKİ konut projeleri nerelerde? Başvuruyu kaçırmayın!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek 50 bin konut projesinin detayları belli oldu. 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek konutlar için son başvuru tarihi 4 kategoriye ayrıldı. İşte il il projeler...

TOKİ konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ, Türkiye’nin her yerinde maddi durumu elverişsiz olanlarla, emekli, engelli ya da şehit ve gazi ailelerine yardımlar yapıyor. Peki, TOKİ konut kredisi nasıl alınır? TOKİ konut kredisi şartları neler?

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ konut faiz oranlarını yüzde 1'in altına indirdi!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyasına başvurular 24 Nisan 2018 tarihinde başladı. Kampanya vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

emekli toki konut projeleri 2016 Haberi

emekli toki konut projeleri 2016

Toplamda 150 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri'nde fiyat listesi henüz açıklanmadı. 


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Hatay ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


2016 TOKİ Emekli Hatay Reyhanlı'da ödeme planına göre yüzde 12 peşinde kalanı 180 ayda vade imkanı sunulurken diğer seçenek olarak yüzde 20 peşinat sağlandığında kalan tutarı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri bugün başlıyor ve 31 Mart 2016 Perşembe gününe kadar devam ediyor.  Projede başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda...