17 / 05 / 2024

Emekli TOKİ Van Konutları başvuru

Emekli TOKİ Van Konutları başvuru

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emeklilere konut müjdesinin ardından Türkiye genelinde 450 bin kişi başvuruda bulunurken, Van'da ise bu sayının 11 bin 321 olduğu öğrenildi.

Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut projesi kapsamında yer alan 425 adet kuralı satışa çıkıyor. İşte, Şerefiye Mahallesi TOKİ Van kurası...

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi Konutları kura çekilişi standart 2+1'ler için 31 Mayıs'ta yapılacak. 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü gerçekleşen kurada yapılan bir aksaklık sonucunda normal 2+1'lerin kura çekimi ertelendi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta!

2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 dairelerin kuralarının tamamlandığı projede normal 2+1'lerin kura çekilişi ertelendi. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura çekimi 31 Mayıs'ta yapılacak.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi sonuçları standart 2+1'ler hariç diğer dairelerin açıklandı. TOKİ Van Şerefiye Mahallesi projede toplamda 425 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 425 konut satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 başvuruları..

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi sözleşme imzalama tarihleri bugün başladı ve 14 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı projede toplam 425 adet konut satışta.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura sonucu 2+1 standart daireler hariç açıklandı. Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede daire fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi sonucu 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için açıklandı. Toplam 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplam 425 adet konut satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez projesinde ev fiyatları 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste dün açıklandı. 2+1 normal dairelerin kurası 31 Mayıs 2016 Salı gününe ertelendi. Projede ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları!

2016 TOKİ Van Şerefiye Mahallesi kura sonuçları 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1 daireler için açıklandı. Dün yaşanan bir aksaklık yüzünden 2+1 normal daireler için kura çekilişi ertelendi.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi 2+1 şehit yakını ve engelli kura sonuçları açıklandı. Projedeki normal 2+1 dairelerin kura sonuçları 31 Mayıs 2016 Salı günü saat 12:30’da açıklanacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi ertelendi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi ertelendi. Toplam 425 adet konut satışta olduğu projede bu sabah gerçekleştirilen kura çekilişinde olan yanlışlık sonucu çekimler iptal edildi.

Emekli TOKİ Van Konutları başvuru Haberi

Emekli TOKİ Van Konutları başvuru

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun emeklilere konut müjdesinin ardından Türkiye Emekliler Derneği Van Şubesi'nin üye sayısı artarken, Türkiye genelinde 113 şubesi bulunan derneğe yapılan başvuruların 450 bine ulaştığı öğrenildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Emekliler Derneği Van Şubesi Başkanı Mehmet Kaya, gerekli olurun verilmesi ve bunun TOKİ Başkanlığı'na bildirilmesi için daha önce listeyi Van Valisi İbrahim Taşyapan'a sunduklarını belirtti. Konutların yapımı ile ilgili henüz kendilerine bir bilgi gönderilmediğini anlatan Kaya, "Büyük bir ihtimalle TOKİ şu an yer tespiti çalışması içerisinde, bunun için Van'ın üç noktasında gerekli çalışmaların yürütüldüğünü biliyoruz. Ama kesinleşen bir durum yok. Tabi bu ne zaman hayata geçecek bilmiyoruz, ama mutlaka yapılacaktır. Geçtiğimiz günlerde tüm şubelerimizin katılımı ile bir toplantımız gerçekleştirildi. 113 şubemize yapılan başvurularda toplam 450 bin...