02 / 05 / 2024

Emel Balcı kim

Emel Balcı kim

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

2020 yılı ev dekorasyonunda minimalizm out, maksimalizm in!

İç mimari planlama, proje, tasarım, uygulama ve toruching hizmeti sunan Yüksek Mimar Emel Balcı, 2020'de yaşam alanlarımızın geçtiğimiz yıllara göre çok daha renkli ve cesur olacağını kaydetti.

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Konut sahibi evini ucuza güzelleştirmeye odaklandı!

Türkiye'de yeni konut alımı azalırken, evin içini güzelleştirme talepleri artıyor. Bu artış dekorasyona göre daha küçük bütçelerle yapılan 'touching' alanını geliştirdi. 3 yıl önce 'Magic Touching' (Sihirli Dokunuş) adlı şirketi kuran Mimar Emel Balcı'nın işlerinin yarısını touching oluşturuyor….

Emel Balcı kimdir?

ML Mimarlık Dekorasyon Kurucusu Yüksek Mimar Emel Balcı kimdir? Emel Balcı daha önce hangi işlerde görev aldı?

Touching sistemi düşük bütçeyle kısa sürede mekanları güzelleştiriyor!

Yüksek Mimar Emel Balcı "Touching" (Mimari Dokunuş) ile mekanlara ekonomik ve kalıcı çözümler sunuyor. Balcı, bulunulan ortamı hem yepyeni ve enerji dolu bir hale getirirken hem de aylaca sürecek inşaat ve masraftan da tasarruf edilebileceğinin altını çiziyor...

Lem Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lem Mühendislik ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emel Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Beşiktaş, Esentepe Mahallesi, Büyükdere C.Kırgülü Sokak'ta kuruldu.

Touching evlere küçük dokunuşlarla hayat katıyor!

Touching yani ‘mimari dokunuşlar’ için yapmanız gereken ilk şey, ML Mimarlık’tan keşif talep etmek. Beklentilerinizi net bir şekilde anlattıktan sonra mimarınız Emel Balcı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeyi hazırlar.

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Oturma ruhsatını kim verir?

Tüm inşaat çalışmaları bitirilen ve oturuma hazır hale getirilen taşınmaz malların yasal olarak inşaatının bittiğinin belirtilmesi ve içerisinde oturumun başlaması için oturma ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, oturma ruhsatını kim verir?

Kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?

Kira sözleşmeleri noterde yapılıyorsa damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor.Peki,kira sözleşmelerinde damga vergisini kim öder?Kira sözleşmesi damga vergisi nasıl ödenir?Kira sözleşmelerinde damga vergisi oranları nedir?

Kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Kat mülkiyeti kanununa göre inşaat çalışmaları tamamlanıp iskan izni alındığı zaman, bu bölüm "arsa" yerine "bina" olarak değiştirilerek kat mülkiyeti tapusu elde edilebiliyor.Peki, kat mülkiyeti tapusunu kim alır?

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Emel Balcı kim Haberi

Emel Balcı kim

Emel Balcı kimdir?

Yüksek Mimar Emel Balcı, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünü derece ile bitirdikten sonra yüksek lisansı yine aynı üniversitede Yapı Kürsüsünde tamamladı.

3 yıl  inşaat ve mimarlık firmalarında çalıştıktan sonra kısa bir süre Amerika’da Newyork ve Boston’da Business English eğitimi aldı. 

Türkiye’ye dönüşü sonrası aile şirketlerinde önemli projelere imza atan Emel Balcı, 2010 yılında tek başına iş hayatına devam etme kararı alıp ML Mimarlık Dekorasyon markasını yarattı.

İç mimari planlama, proje, tasarım ve uygulama hizmeti veren Emel Balcı, ML Mimarlık markasıyla 3 yıl önce trendine öncülük ettiği “TOUCHING” yani “Mimari Dokunuş” yöntemi ile büyüme ve bilinilirlik ivmesini yükselterek çalışmalarına devam etti. 

İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesinde dönemsel Öğretim Görevlisi olarak dersler de veren Yüksek Mimar Emel Balcı, Mimarlık...