29 / 04 / 2024

Emel Sayının gayrimenkulleri

Emel Sayının gayrimenkulleri

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konut dönüştü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti olarak son 18 yıldaki hizmetlerimizle şehirlerimizin çehresini değiştirdik" dedi. Karaaslan, "Bugüne kadar Türkiye genelinde 1 milyon 410 bin konutun dönüşümü

Murat Kurum: Kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aynı acıları tekrar yaşamamak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kentsel dönüşüm seferberliğini kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Nevzat Sayın ile 'Mimaride Anlam Üretmek' söyleşisi 19 Mayıs'ta!

Yıldız Entegre tarafından sosyal medya üzerinden düzenlenen “Mimaride Anlam Üretmek” temalı söyleşi, 19 Mayıs Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfası üzerinde canlı olarak yayınlanacak. 

İsviçre Hükümeti, Hayrünissa Güngör'ün servetinin varislerini arıyor!

Hayatının son 16 yılında İsviçre'nin Basel bölgesinde yaşayan Hayrünissa Güngör Sayın 2019'da yaşamını yitirdi. Vefatı sonrasında Basel Şehri Miras Dairesi, Hayrünissa Hanım'ın servetinin varislerini arıyor.

Türkiye, akıllı şehirler konusunda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında!

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif ettiği 'Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katıldı.

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Kızılay'ın 6 bin gayrimenkulü 6 şirkete devredildi!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde yer alan 6 farklı şirkete, kurumun bütün gayrimenkulleri devredildi. 2018 yılında 4 milyar 581 milyon liraya ulaşan gelirin yönetimi, bu şirketlere geçti.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Albaraka Türk’ün gayrimenkulleri yüzde 0.99 kar payıyla satılıyor!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık, yüzde 0.99 kar payı fırsatıyla Albaraka Türk’ün portföyünde yer alan tüm gayrimenkul portföyünü satışa çıkardı.

Emel Sayının gayrimenkulleri Haberi

Emel Sayının gayrimenkulleri

Emel Sayın, Muğla-Marmaris’teki sahip olduğu gayrimenkullerini bir bir elden çıkarıyor.

Ünlü sanatçı, Armutalan’daki evini sattıktan sonra bu kez de Turunç’taki apart otelini satışa çıkardı.Türk Sanat Müziği’nin eşsiz sesi Emel Sayın, Marmaris’teki gayrimenkul yatırımlarını satmaya başladı. Marmaris aşığı olduğu bilinen ve bir zamanlar denize girdiği koya ismi verilen sanatçının son yıllarda ünlülerin gözdesi haline gelen Çeşme’ye yerleşerek yatırımlarını buraya kaydırmayı planladığı belirtiliyor. Emel Sayın, ilk olarak Armutalan’da sahibi olduğu evini sattı, şimdi ise Turunç’ta işlettiği 21 odalı apart otelini bir gayrimenkul firması aracılığıyla satışa çıkardı. Sanatçının Marmaris’teki turizm ve gayrimenkul yatırımlarından vazgeçerek son yılların en gözde ve popüler tatil beldesi olan Çeşme’ye yerleşmeyi istediği öğrenildi.Emel Sayın 2008 yılında yılbaşı tatili için geldiği Marmaris’te bir otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu yılbaşı çekilişi...