09 / 05 / 2024

Emet TOKİ Konutları

Emet TOKİ Konutları

TOKİ tarafından inşası tamamlanan 336 ev, kurayla sahiplerini buldu. Hisarlık Sosyal Tesisleri'nde Emet Noteri huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde, 2+1 dairelerin sahibi olmak için müracaat eden vatandaşlar hazır bulundu.

Emet TOKİ Konutları 'nın yüzde 82'lik bölümü tamamlandı!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından 364 konuttan oluşan 3'üncü etap projenin inşaatının buyuk hızla sürdürüldüğünü ve işin yüzde 82'lik bolümünün tamamlandığını söyledi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

TOKİ Kütahya Emet Konutları'nın yeri belli oldu!

Kütahya Emet Belediye meclisinin Haziran ayı toplantısında kabul edilip İmar komisyonuna sevk edilen Emet 4. TOKİ konutlarının yapım yeri belli oldu

Ahmet Özata: TOKİ konutlarında öncelik bizim olmalı!

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Çalcağıl köyü muhtarı Ahmet Özata, tarlalarının Eti Maden İşletmeleri tarafından istimlak edildiğini belirterek, bu sebeple TOKİ konutlarında kendilerine öncelik hakkı tanınmasını istedi.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova Evleri 'nde toplam 157 adet konut satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları kura çekimi 13 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 106 bin 747 TL'den başlıyor.Peki Bitlis Beşminare TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

TOKİ Kocaeli Çayırova Evleri'nde daire fiyatları 118 bin 240 TL ile 141 bin 693 TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli – Çayırova Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa ettirilen 88 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuruları ne zaman başlayacak?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde başvurular 15 Haziran'da gerçekleşecek. Peki Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları taksitleri ne kadar?

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları!

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları 157 adet ev kuralı satış yöntemi ile satışa sunulacak.Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri'nde satılık daire fiyatları 118 bin 240 TL'den başlıyor.

Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 118 bin 240 TL'den başlangıç gösterdiği Kocaeli Çayırova TOKİ Evleri 'nde teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek. Kocaeli Çayırova TOKİ Konutları başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Konya Sarayönü Konutları'nda teslimler başladı!

Sarayönü'ilde ve Ladik mahallesinde inşa edilen TOKİ konutlarının vatandaşlara teslimatı başladı. Belirlenen tarihlerde Ziraat Bankası'na yüzde 1 tutarında KDV, Konut Sigortası ve DASK ücretlerini yatıran vatandaşlar anahtarını teslim alabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Emet TOKİ Konutları Haberi

Emet TOKİ Konutları


Emet'te Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından inşası tamamlanan 336 ev, kurayla sahiplerini buldu. 

Hisarlık Sosyal Tesisleri'nde Emet Noteri huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde, 2+1 dairelerin sahibi olmak için müracaat eden vatandaşlar hazır bulundu. 


İNSANLAR EMEKLİLİK BEKLEMEDEN EV SAHİBİ OLUYOR 

Törende konuşan Emet Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, ilçenin yeni bir yerleşim yeri kazandığını söyledi.Çevre düzenlemesi ve sosyal yaşam alanları için belediyenin çalışmalarının sürdüğünü belirten Kaya, "Bunun için belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. TOKİ çok önemli projeleri hayata geçirerek ülkemizin yeniden imarına büyük katkı sağlıyor. Bu sebeple başta Başbakanımıza, TOKİ yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Benim babamın da en büyük hayali ev sahibi olmaktı. Ne kadar birikim yapsa da emekli olunca ev alabildik. Şimdi TOKİ vasıtası ile insanlarımız hem çalışıyor, hem de emeklilik beklemeden ev sahibi...