09 / 05 / 2024

Emet TOKİ Konutları 'nın yüzde 82'lik bölümü tamamlandı!

Emet TOKİ Konutları 'nın yüzde 82'lik bölümü tamamlandı!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından 364 konuttan oluşan 3'üncü etap projenin inşaatının buyuk hızla sürdürüldüğünü ve işin yüzde 82'lik bolümünün tamamlandığını söyledi.




Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Toplu Konut idaresi (TOKİ) tarafından 364 konuttan oluşan 3'üncü etap projentn inşaatının buyuk hızla sürdürüldüğünü ve işin yüzde 82'lik bolümunun tamamlandığını söyledi. Son 10 yılda Emet'te 144 konuttan oluşan birinci ve 208 konuttan oluşan ikinci etap  TOKİ  inşaatları tamamlanıp hak sahip lerine teslim edilmişti!. 364 konuttan oluşan 3'uncU etap proje buyuk hızla sürdürülmektedir. Umut ediyorum ki. işin bitim suresinden once binalar tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilecektir. Emet bor madenine dayalı yatırımlar ve termal turizm potansiyeliyle bUyuk bir atılım içindedir. Bundan dolayı ilçemiz her geçen gun hızla büyümekte ve goç almaktadır. TOKİ dışında da ilçemizde çok fazla konut projesi inşaatı devam etmektedir. 

TOKİ projelerini sadece konut projesi olarak görmüyoruz. Konut çevresine belediye olarak sosyal yaşam alanları yapacağız. Milli Eğitim Bakanlığı ile konut çevresine bir okul yapımı için protokol imzaladık. 10 yılda hızla büyüyen ilçemizde goruluyor ki. gelişime paralel 4'uncü. hatta S'inci etap TOKİ konutları da yapılacaktır" dedi


Hürriyet Eskişehir


Geri Dön