23 / 07 / 2024

emet turizmi

emet turizmi

Kütahya'nın Emet Kaymakamlığı tarafından projesi çizilen ve tamamlandığında yılda onbinlerce turistin ziyaret etmesi beklenen 'İkitaş Kanyonu' projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı...

TOKİ Kütahya Emet Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Emet'te hayata geçireceği 219 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Emet'e 219 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya’nın Emet ilçesine yeni konutlar inşa edecek. TOKİ Emet'e 219 konut yapacak.

TOKİ Kütahya Emet 219 konut ihalesi 6 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kütahya İli, Emet İlçesi'nde yeni konut üretimine başlıyor. TOKİ Kütahya Emet 219 konut için ihale tarihi belirlendi.

Kütahya Emet'e yeni yatırımlar yapılıyor!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, atık su arıtma tesisinin projesinin onaylandığı ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılarak yapımına başlanacağı bildirildi.

Kütahya Emet'te yeni işyerlerinin tapusu alındı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde Esentepe bölgesinde yer alan arsanın satışını alarak yeni sanayi işyerlerinin yapımına başlayan kooperatif, hazineye ait alanında tapusunu aldı.

Kütahya Emet'te imar planı çalışmaları başladı!

Kütahya Emet Belediye başkanı Mustafa Koca, bölgedeki imar çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Koca, 500 bin TL'lik koruma imar planı çalışmalarının başladığını bildirdi.

Kastamonu'da kültür turizmi canlanacak!

Kastamonu Belediye turizmi canlandırmak için çalışmalar başlattı. arihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmi yeniden hayat bulacak.

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Emet-Tavşanlı Karayolu’nun çalışmaları sürüyor!

Dünyadaki en büyük bor rezervinin bulunduğu Emet ilçesi ile, Tavşanlı ilçesi arasındaki, Emet-Tavşanlı Karayolu’nun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Reina'nın kapatılması İstanbul turizmi için büyük kayıp!

Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, İstanbul’un ünlü eğlence mekanı Reina'nın kapatılmasının İstanbul turizmi için büyük bir kayıp olduğunu belirtti.

emet turizmi Haberi

emet turizmi


Kütahya'nın Emet Kaymakamlığı tarafından projesi çizilen ve tamamlandığında yılda onbinlerce turistin ziyaret etmesi beklenen 'İkitaş Kanyonu' projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.


Esirleri kazığa oturtarak öldürdüğü için ‘Kazıklı Voyvoda’ diye anılan Eflak Prensi Vlad Tepes’in esir edildiği yer olduğuna inanılan Eğrigöz Kalesi ile Dereli Köyü arasına yapılacak olan 7.6 kilometrelik kanyon 549 bin TL'ye mal olacak .


Turizm sektörü adına büyük yatırım olacak proje hakkında bilgiler veren Emet Kaymakamı A.Gazi Kaya, "Zafer Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Turizm, Enerji ve Çevre Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında Kaymakamlığımız Köylere Hizmet Götürme Birliği adına hazırlanarak sunulan 549 bin TL bütçeli 'İkitaş Kanyonu' isimli projemiz Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandı. Projemiz kapsamında ilçemiz Dereli-Eğrigöz köyü arasında bulunan 7,6 kilometrelik...