29 / 04 / 2024

Emin Akçaoğlu inşaat sektörü ekonomi gelişim

Emin Akçaoğlu inşaat sektörü ekonomi gelişim

Dünya Ekonomi Ligi Raporu'nda 19. sıraya gerileyen Türkiye'nin durumunu değerlendiren İzmir Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, sadece inşaat sektörü ile gelişmenin mümkün olmayacağına dikkat çekti..

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu. 

Emin Akçaoğlu inşaat sektörü ekonomi gelişim Haberi

Emin Akçaoğlu inşaat sektörü ekonomi gelişim

Dünya Ekonomi Ligi Raporu'nda 19. sıraya gerileyen Türkiye'nin durumunu değerlendiren İzmir Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, sadece inşaat sektörü ile gelişmenin mümkün olmayacağına dikkat çekerek,'Yaratıcı sektörlere öncelik vermeliyiz' dedi.


Merkezi Londra'da bulunan CEBR (Center lfor Economics and Business Research) tarafından yayımlanan Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendiren izmir Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu. ekonominin rekabet gücünün ancak üniversite-sanayi işbirliğini geliştiren ve daha fazla kaynağı araştırma geliştirmeye yönlendiren bir yapısal dönüşüm sonrasında mümkün olabileceğini söyledi. 


İzmir Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu. Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre 2014 yılında 17'nci sıradan 19'uncu sıraya gerileyen Türkiye ekonomisinin 2023 yılında dünyanın en büyük...