05 / 05 / 2024

Emin Akçaoğlu son açıklama

Emin Akçaoğlu son açıklama

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu Umutlu HES projesi son aşamada!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Amasya Taşova'da inşa ettiği Umutlu Hidroelektrik Santrali'nde son aşamaya gelindi. Devlet Su İşleri (DSİ) Kanal Kabul işlemi önceki gün gerçekleştirilen Umutlu HES, üretime geçmek için gün sayıyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ağaoğlu ailesinin 2'nci kuşak temsilcilerine önemli sorumluluk!

Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı.Yeniden yapılanına süreci içine giren grupta, yönetim kurulunun yanına, icra kurulu oluşturuldu.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verdiği daireyi geri almayacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan ancak daha sonra doping yaptığı anlaşılan Aslı Çakır Alptekin'e o dönemde ödül olarak verdiği daireyi geri almayacak.

Dönüşüm olmadan 2023 hedefleri zor!

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Yalnızca inşaat sektörü ile ekonominin gelişmesi mümkün değil!

Dünya Ekonomi Ligi Raporu'nda 19. sıraya gerileyen Türkiye'nin durumunu değerlendiren İzmir Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, sadece inşaat sektörü ile gelişmenin mümkün olmayacağına dikkat çekti..

İnşaatla birlikte AR-GE'ye de kaynak ayrılmalı!

Doç. Dr. Emin Akçaoğlu dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi konumundan iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi..

Emin Akçaoğlu son açıklama Haberi

Emin Akçaoğlu son açıklama

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi. Ekonominin rekabet gücünün ancak üniversite-sanayi işbirliğini geliştiren ve daha fazla kaynağı araştırma geliştirmeye yönlendiren bir yapısal dönüşüm sonrasında mümkün olabileceğini söyleyen Akçaoğlu, "Bu hedefe erişme sürecinde inşaat sektörünün lokomotif pozisyonuna dayalı yapı değişmeli" dedi. 


İzmir 9...