28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.



Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, öğle saatilerinden aniden rahatsızlandı kalp krizi geçirdiği anlaşılan iş adamı hemen yakınları tarafından Ataşehir'de bulunan bir hastaneye sevk edildli. Hastanede tedavi altıan alınan Ali Ağaoğlu'na hastanede yapılan işlemler ve iş adamının son durumuyla ilgili ilk açıklama yapıldı.

Renkli kişiliğiyle tanınan iş adamı Ali Ağaoğlu aynı zamanda soyadını taşıyan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun da yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütüyor.

Şirket yönetim kurulu başkanı Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kamuoyuna yapılan açıklamada Ağaoğlu'nun sağlık durumu ve kendisine hastanede uygulanan tedaviyle ilgili şu ifadelere yer verildi:

Basında yer alan “İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi.' başlıklı haberlere istinaden açıklama gereği duyulmuştur. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Ağaoğlu'na, Ataşehir’de rutin kontroller için gittiği bir hastanede anjiyo işlemi uygulanmıştır.

Sayın Ali Ağaoğlu’nun sağlık durumu gayet iyi olup endişe edilecek bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön