13 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.



Ali Ağaoğlu kimdir?

3 Mart 1954 Trabzon doğumlu Ali Ağaoğlu şahsi servetiyle Türkiye'nin ilk 50 zengin iş adamı arasında yer alıyor. My konseptli konut projeleriyle İstanbul Anadolu yakasında daha çok faaliyet gösteren Ağaoğlu'nun şirketin merkezi İstanbul Ataşehir'de bulunuyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön