28 / 06 / 2024

Gram altın için çok çarpıcı açıklama geldi: 2 bin 150 TL'ye kadar düşebilir!

Gram altın için çok çarpıcı açıklama geldi: 2 bin 150 TL'ye kadar düşebilir!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altının yatay seyrettiğini dile getirerek, 2 bin 150 TL'ye kadar düşebileceğini söyledi.



Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Ekonomist Mert Başaran yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın ile ilgili yine çok önemli açıklamalar yaptı. 

Mert Başaran yaptığı açıklamada altının yatay seyrettiğini dile getirerek "2 bin 150 TL'ye kadar düşebilir" ifadelerini kullandı. 

İşte Mert Başaran'ın o açıklamaları...

Yatırımcıların yakından takip ettiği isimler arasında yer alan ekonomist Mert Başaran altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Katılmış olduğu bir televizyon programında altının seyriyle ilgili çok önemli detaylara değinen Ekonomist Mert Başaran yatırımcıya uyarılar yaptı ve altın fiyatlarının 2 bin 150 lira seviyelerine düşebileceğini dile getirdi.

Gram altın için çok çarpıcı açıklama geldi: 2 bin 150 TL ye kadar düşebilir!

"KORKMAYIN, ÖLÜMCÜL BİR DURUM YOK"


Açıklamasında yatırımcılara panik yapmamaları konusunda uyarılar yapan Mert Başaran, "Burada biraz daha yatay gidebilir, arada 2 bin 150 TL'ye kadar inebilir, eğer inerse ölümcül bir durum yok." ifadelerini kullandı.

Açıklamasında "Korkmayın. Gayet normal, sağlıklı. Bunların olması lazım." diyen Ekonomist Mert Başaran, 2 bin 250'lere geldiği zaman vatandaş hemen panik yapıyor. Bunlar olması gereken sağlıklı şeyler. Grafik gayet güzel gözüküyor. Düşüşler yaşansa da yükseliş trendinde" dedi.

İSLAM MEMİŞ'TEN DE AÇIKLAMA GELDİ


Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de altın ile ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde: "Ons altın 3 haftanın en yüksek seviyelerinde. Mayıs'ta ons altın için 2 bin 280-2 bin 380 dolar aralığını takip edeceğiz. Ons altın haftanın son işlem günü 2 bin 344-2 bin 378 dolar aralığında işlemler gerçekleşti. 2 bin 380 dolar seviyeleri test edildiği için yeniden aşağı yönlü hareketler önümüzdeki hafta gerçekleşebilir. Önümüzdeki hafta düşüş var. 2 bin 280-2 bin 380 dolar aralığını takip etmeye devam edeceğiz."

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan o il için 7,3 büyüklüğünde deprem uyarısı!

İstanbul Boğazı'nda satılık yalı furyası! Fiyatlar 6 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında! 

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!


Geri Dön