30 / 07 / 2024

Emin Akustik Mimarlık kimin 

Emin Akustik Mimarlık kimin 

Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayati Sedef tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elegant Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Dilekli tarafından açıldı.

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Tekno Akustik Mimarlık Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Akustik Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Düdükçü tarafından kuruldu.

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosta Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Yalnız ve Muhammed Emin Binici ortaklığında kuruldu.

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 400 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Emin Melikoğlu tarafından kuruldu.

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Çinkaya tarafından kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Neon Akustik Mühendislik Ses Yalıtım İç Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kürşad Yıldız, Burak Can Eyliksever ve Rabia Tuğçe yıldız ortaklığında kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Çevresel Düzenleme Proje Uygulama Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Subaşı tarafından kuruldu.

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Kontrol Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Murat Erten tarafından kuruldu.

Emin Akustik Mimarlık kimin  Haberi

Emin Akustik Mimarlık kimin 

Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hayati Sedef tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konut, isyerleri, resmi daireler, hastaneler gibi binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı su yalıtımı islerini yapmak. Bu konularla ilgili ihalelere girmek. Gerekli malzemelerin üretim,ithalat,ihracat ve ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Emin Akustik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; ADİL MAHALLESİ MÜZDELİFE SK. F BLOK NO:2 A/1...