08 / 05 / 2024

emin çakmak turizm ticaret odası

emin çakmak turizm ticaret odası

TURSAB başkan adayından proje Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) başkanlığına aday olan Emin Çakmak, turizm ticaret odası kurmayı ve Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk 3 turizm destinasyonu arasında yer almasını hedeflediklerini söyledi.

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Point Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Ergenç, Emin Sadıklar ve Kerem Çelik ortaklığında kuruldu.

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Sultanahmet Turizm İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demirel tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebarantrading Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Karakuş ve Emin Karakuş ortaklığında kuruldu.

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çinkaya Mimarlık Yapı İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Çinkaya tarafından kuruldu.

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otel Turizm İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Emin Aydemir tarafından kuruldu.

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ckm Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çakmak tarafından kuruldu.

emin çakmak turizm ticaret odası Haberi

emin çakmak turizm ticaret odası

TURSAB başkan adayından proje Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) başkanlığına aday olan Emin Çakmak, turizm ticaret odası kurmayı ve Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın ilk 3 turizm destinasyonu arasında yer almasını hedeflediklerini söyledi. Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı da olan Emin Çakmak, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 1 Aralık'ta düzenlenecek olan TÜRSAB'ın 21'inci Olağan Genel Kurulu'da, başkanlığa aday olduğunu anımsattı. Başkan seçilmek için bir yaldır örgütlenme çalışması yaptığını anlatan Çakmak, "Hedefim turizm camiasını ve sektörünü tek çatı altında toplayarak, turizm ticaret odası kurmak" dedi. TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un 8 dönem başkanlık yaptığını ve son 2 dönemde de karşısına aday çıkmadan Genel Kurul'da başkan seçildiğini hatırlatan Çakmak, 'Güçlü turizm güçlü Türkiye için' sloganıyla yürüttüğü örgütlenme çalışmalarında 25 bin kilometre yol kat...