24 / 07 / 2024

Emin Evimden ev almak

Emin Evimden ev almak

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Uzayan yargı süreçlerinde kötü kiracıları hem ev sahipleri hem devlet fonlamış oluyor! 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki uzayan dava süreçleri, mağduriyetleri artırıyor. Gazeteci Emin Pazarcı, kötü niyetlilerin fonlandığını dile getirdi. İşte o paylaşım..

Ev sahipleri ürkütüldü, evlerini kiraya vermekten kaçıyor! Kiralık piyasasında neler oluyor? 

Son zamanlarda kiralık konut sayısı azalırken, talep oldukça fazla kaldı ve kiralar da fırladı. Gazeteci Emin Pazardı, 'Ev sahiplerini ürküttüler' dedi. Peki kiralık konut piyasasında neler oluyor? Ev sahipleri bu durum ile ilgili neler söylüyor? 

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yıllar sürecek bir süreç var: TBMM adil çözüm bulmalı! 

Gazeteci Emin Pazarcı, kiracı ile ev sahibi sorunlarına Meclis'in adil bir çözüm bulması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar... 

Gazeteci Emin Pazarcı'dan yüzde 25 tepkisi: 20 bin TL'lik eve 6 bin TL kira ödüyorlar! 

Ev sahipleri, yüzde 25 zam sınırı sebebiyle yaşadıkları mağduriyet ve sorunları sık sık sosyal medya üzerinden paylaşıyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da kiracısıyla yaşadıklarını paylaştı. İşte o paylaşım...

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Emin Üstün: 1 milyon kişi ev sahibi olacak!

El Birliği Sistemi ile 100 bin kişiyi ev ve araba sahibi yapan Eminevim’in yeni hedefi, 10 yılda 1 milyon insanı ev sahibi yapacak.

Kanal manzaralı ev satılıyor!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, Kanal İstanbul'un yerinin henüz netleşmemesine karşın dolandırıcıların şimdiden kanal manzaralı ev sattığını söyledi. Kolçak, emin olunmadan yatırım yapılmaması gerektiğini vurguladı.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eminevim'den 900 TL taksitlerle ev sahibi olma fırsatı!

Sektörde 25 yıldır 90 binden fazla teslimat yapan Emin Şirketler Grubu, Eminevim markasıyla sunduğu ev sahibi olma imkanlarını genişletiyor. Şirket, 100 bin liraya 900 TL'den başlayan taksitlerle vade farksız ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Emin Evimden ev almak Haberi

Emin Evimden ev almak

Emin Evim’in hayata geçirdiği ve konutların taksitlerini müşterilerin belirlediği sisteme ilgi artıyor. ‘Elbirliği sistemi’ adı verilen yöntemle her ay 1.100 konut sahiplerine teslim ediliyor.


Eminevim Evleri’nde faizsiz bir sistem ile kredi kullandırmadan ara ödemeler almadan her ay sırası gelen yüzlerce aileyi ev sahibi yapıyor. Peşinat verilmeyen projede kaç ay taksit yapılacağı da müşteriler tarafından belirleniyor. Her ay 1.100 kişinin konut sahibi olduğu belirtilirken peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara ev sahibi olabilmeleri için 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor.


Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda...