29 / 04 / 2024

emin otomotiv ahenk istanbul teslim tarihi

emin otomotiv ahenk istanbul teslim tarihi

Ahenk İstanbul Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, proje 2 etap halinde yükseliyor

Ahenk İstanbul Evleri satış fiyatları!

Ahenk İstanbul Evleri satış fiyatları 69-97 metrekare 1+1'ler için minimum 120 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyat İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Karataş tarafından kuruldu.

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emb Özel Yurt Yatırımları İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Muhammed Emin Battal tarafından kuruldu.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modest İnşaat Yapı Emlak Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Deniz, Fettah Turğut, Mehmet Emin Turkak, Rıdvan Teymur ve Sedat İpek ortaklığında kuruldu.

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Buldan Yapı Malzemeleri Elektrik Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Doğan Şemin tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Eyup Sultan Şubesi Eyüpsultan'da 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

emin otomotiv ahenk istanbul teslim tarihi Haberi

emin otomotiv ahenk istanbul teslim tarihi

Emin Otomotiv imzası ile 30 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Ahenk İstanbul 'da 500 konut bulunuyor. Ahenk İstanbul Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor.


2 etap halinde inşa edilen Ahenk İstanbul 'da yüzde 1 KDV oranı ile konut sahibi olunabiliyor. Ahenk İstanbul Evleri nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Ahenk İstanbul 'da;

1+1 daireler 120 bin TL ile 220 bin TL,

2+1 daireler 187 bin 200 TL ile 459 bin 900 TL,

3+1 daireler 346 bin 500 TL ile 568 bin 700 TL,

Dubleks konutlar 208 bin 800 TL ile 646 bin 200 TL arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


72 aya kadar da faizsiz vadelendirme imkanı ile konut sahibi olunabilen Ahenk İstanbul projesinde anahtar teslimler 20 ay sonra gerçekleştirilecek. Ahenk istanbul Evleri nerede...