14 / 05 / 2024

Emin Özgen

Emin Özgen

Lostar İnşaat Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Özgen tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Lostar İnşaat Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lostar İnşaat Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Özgen tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

1966 yılında Sirkeci - Eminönü arasındaki onarım 70 milyona mal olacakmış!

1966 yılında Sirkeci ile Eminönü arasında, Denizcilik Bankası'na ait binaların yıkım işi 130 bin liraya ihale edilmiş. Burada 70 milyon lira sarfıyla yeni binalar yapılacakmış.

Emin Ucuz: Arap ülkeleri ile ihracat artacak!

TÜRKİYE ve Arap ülkeleri arasındaki ticaret hacminin artırılması için 20'ye yakın ülkeden 500 iş insanının bir araya geldiği Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi'nde Türk Arap İş Adamları Derneği Genel Başkanı Emin Ucuz konuştu...

1939 yılında Eminönü'ne 13 parça emlak istimlak edilecekmiş!

Reşat Altın'ın 15 liraya satıldığı 1939 yılında, Eminönü'nde yıktırılan Valide Han arkasında 13 parça emlak istimlak edilecekmiş. İstimlak edilecek 13 gayrimenkule sadece 110 bin lira kıymet biçilmiş.

1965 yılında Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış!

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

Mehmet Emin Birpınar: Yapılar sebebi ile 35 bin insanın hayatı tehlikede!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar,muhtemel bir depremde İstanbul'daki yapıların yüzde 67'sinin yıkılabileceğini, bu yapıların acilen yenilenmesine çalışıldığını söyledi.

Eminevim Emin Enerji olarak güneş enerjisi santrali kuracak!

Eminevim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Fikirtepe'deki dönüşüm sürecine bölgede şubeler açarak giriş yaptıklarını söyledi. Üstün, Emin enerji olarak güneş enerjisiyle de ilgileniyoruz" dedi...

1963 yılında Eminönü Meydanı'na Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış!

1963 yılında, Eminönü Meydanı'nda otobüs duraklarının bulunduğu yere Emlak Kredi Bankası sahip çıkmış, saha için 7 milyon lira istemiş. Belediye ise durakların bulunduğu yerin yola ait olduğunu iddia etmiş.

1963 yılında Eminönü - Bebek troleybüs seferleri başlamış!

1963 yılında kuruluşu tamamlanan Eminönü - Bebek troleybüs hattının açılışı törenle yapılacakmış. Hattın uzunluğu 9 bin 700 metreymiş ve şehirde troleybüs hattının uzunluğu ise 48 bin 310 metreymiş.

Emin Hitay’dan iş dünyasına Endonezya’ya yatırım çağrısı!

Hitay Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, özellikle altyapı ve enerji yatırımlarına ihtiyaç duyan Endonezya’nın sahip olduğu potansiyelin, iş adamlarına önemli başarıların kapılarını açabileceğini söyledi.

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm!

Osmangazi'de emin adımlarla kentsel dönüşüm yapılıyor. Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, kentsel dönüşümde son aşamaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün Osmangazi Belediye Meclisi ikinci toplantısını yapıyor.

1959 yılında Eminönü ve Beyazıt arasında yol yapılacakmış!

1959 yılında İstanbul'da iki büyük yol projesinden biri Eminönü - Beyazıt arasında tatbik edilecekmiş. Yapılacak yol İmar Bakanlığı tarafından onaylanmış. Açılacak yolun sağında ve solunda 20'şer metre derinlikte istimlak yapılacakmış.

Serkan Emin: Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor!

Enerji kimlik belgeleri ile binalar hızla kimliklerine kavuşuyor. BES Enerji ortaklarından Serkan Emin, toplam 8 milyondan fazla bina olmasına rağmen, Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısının 220 bini geçmediğine dikkat çekti.

Emin Özgen Haberi

Emin Özgen

Lostar İnşaat Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Özgen tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Lostar İnşaat Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde  veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...