02 / 05 / 2024

Emin Şirketler Grubunun yöneticileri eğitim mi aldı

Emin Şirketler Grubunun yöneticileri eğitim mi aldı

Emin Şirketler Grubu 18 Müdür ve Yöneticisi, eğitim süresi 98 saat olan Leadership Academy of Business eğitimini, cübbe giyip kep atarak tamamladı.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Faizsiz konut sistemine yasal düzenleme bekleniyor!

Vatandaşları faizsiz ev sahibi yapmayı planladıklarını söyleyen Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, faizsiz konut sistemine yasal düzenleme beklediklerini söyledi.

Emin Şirketler Grubu'ndan rekor teslimat!

Eminevim, yılın ilk beş ayında ulaşılması zor bir teslimat sayısına ulaşarak, alanında önemli bir rekora da imza attı.

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

Eminevim Konya'da 132 aileye tapularını dağıttı!

Emin Üstün, Konya'da Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi..

Eminevim'den 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat!

Emin Şirketler Grubu, 26 yıldır 100 binden fazla teslimat gerçekleştirdi. Firma 9 ayda 12 binin üzerinde teslimat yaptı.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Emin Şirketler Grubu Başkam Emin Üstün, konut sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Üstün, Türkiye'deki konut sorunu ve konut ihtiyacından bahsetti.

Türkiye 2023'te inşaat sektöründe devler liginde olacak!

Emin Şirketler Grubu Başkanı Emin Üstün, “Ülke olarak dünyada yapacağımız dev projelerle sektörün tek hakim ülkesi olacağız” dedi.

Emin Şirketler Grubunun yöneticileri eğitim mi aldı Haberi

Emin Şirketler Grubunun yöneticileri eğitim mi aldı

İnsanlara Türkiye’nin her yerinden Elbirliği sistemi ile konut ve otomobil sahibi olma imkanı sunan Eminevim ve Eminotomotiv gibi şirketleri de bünyesinde bulunduran Emin Şirketler Grubu Müdür ve Yöneticilerinin tamamladığı, Leadership Academy of Business eğitim programı sertifika töreni, şirket yöneticileri ve basının katılımıyla Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.


1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanların sosyal hayatlarında da refah ve başarı içinde yaşamasını ilke edinmiş ve bunun için “insan kendine verdiği değeri başkasına da vermelidir” diyerek, insanımızın sosyal yaşam standartlarını Elbirliği sistemi ile yükselten Emin Şirketler Grubu, benimsediği bu ilke doğrultusunda Müdür ve Yöneticilerine Leadership Academy of Business eğitim programı imkanı sunarak, yönetsel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlamıştır.


Emin Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Banu Çıracı:


“Emin Şirketler Grubu bünyesindeki tüm...